Vacature Docent wiskunde 1e graads in Aruba

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 1e graads 
Datum online
2022-06-06 6-6-2022
Sluitingsdatum
13-7-2022
Met ingang van
1 augustus 2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
0,8
Aantal uren
19
Omschrijving
De vacature betreft hoofdzakelijk het doceren van wiskunde B aan de (voor)examenklassen. De overige lesuren worden ingevuld i.o.m. de sectie wiskunde.

Op het Schakel College te Aruba worden de leerstromen mavo, havo en vwo aangeboden. Komend schooljaar nemen ruim 275 leerlingen deel aan de lessen. De school valt samen met Basisschool de Schakel en Peutergroep Prikichi onder Stichting Onderwijs Combina.
 
De kleinschaligheid en sfeer op school zorgt ervoor dat leerlingen zich snel thuis voelen, wat ertoe bijdraagt dat zij het leuk vinden om naar school te gaan. Het uitgangspunt van de school is dan ook dat een prettige sfeer en een goede band met kundige docenten, motiverend werkt. Leerlingen die in Nederland hun onderwijs gaan vervolgen zijn hierop goed voorbereid.
 De leerlingen worden klaargestoomd voor het Arubaanse examen of het Nederlandse staatsexamen.

Onze docenten zijn actief in meerdere leerjaren. Met een betrokken team zetten wij ons dagelijks in om goed onderwijs te geven. Je bent proactief en voortdurend bezig met ontwikkelingen in je vakgebied. Hiermee lever je een bijdrage aan de leerlingen en je collega's. Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een meertalige omgeving en voldoe je aan de functie-eisen, zoek dan contact met ons!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
 • U bent in het bezit van een 1e graads bevoegdheid.
 • U heeft recente werkervaring op een school voor Voortgezet Onderwijs, met name in de (voor)examenklassen.
 • U bent in staat en bereid om zorgvuldig om te gaan met cultuurverschillen
 • U bent breed inzetbaar
 • U heeft affiniteit en bekendheid met het onderwijsprofiel van de stichting
 • U bent in het bezit van een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
 • Aanstelling voor 32-40 arbeidsuren per week
 • 60 vakantiedagen per jaar
 • Een contact voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden
 • Een marktconform salaris
 • Ticket en herinrichtingsvergoeding

Over Schakel College

Naam school
Adres
Boegoeroei 7B Noord , 1234AB Aruba
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. W Maessen
Omschrijving
Het Schakel College op Aruba biedt leerlingen op Aruba, Nederlands voortgezet onderwijs met een internationale dimensie in een vriendelijke, stimulerende en uitdagende omgeving. In augustus 2008 is het Schakel College gestart met voortgezet onderwijs. In een goed doordacht groeimodel zijn de leerstromen Mavo, Havo en Vwo geleidelijk ontwikkeld. Inmiddels kan op elke niveau worden deelgenomen aan de eindexamens. 

Het Schakel College bereid leerlingen voor op:
 • Nederlandse staatsexamens
 • Arubaanse eindexamens
 • Cambridge exams
In het examenjaar kiest de leerling het examen dat het beste bij hem of haar past.

Kenmerken van onze school:
 • De leerlingen krijgen les in kleine groepen van docenten die niet alleen hun vak verstaan,  maar daarnaast zeer betrokken zijn bij het wel en wee van onze leerlingen. Er wordt op meerdere niveaus uitleg gegeven. Zo vindt elke leerling aansluiting.
 • We begeleiden leerlingen naar zelfstandigheid. Daarbij is het belangrijk om leerlingen eigen verantwoordelijkheid te geven. De nadruk in de eerste leerjaren ligt op het leren studeren. Daarna trainen we de leerlingen in het leren denken in verbanden. We leren leerlingen initiatief te nemen en samen te werken. Er zijn buitenschoolse activiteiten en thema's waarin ze verschillende vaardigheden kunnen oefenen.
 • De leerlingen werken in een digitale leeromgeving waarin het gebruik van digitale schoolborden, laptops en ondersteunende software voor de lessen vanzelfsprekend zijn. Er is veel aandacht voor actualiteit en moderne ontwikkelingen.
 • Het Schakel College biedt een uitstekende aansluiting op het Nederlands onderwijssysteem door de voorbereiding van haar leerlingen op het Nederlandse staatsexamen. Deze examens worden afgenomen door de Nederlandse staatsexamencommissie op Bonaire. Vanaf dit schooljaar is het Schakel College ook bevoegd om Arubaanse eindexamens af te nemen op onze eigen locatie. Het hoge niveau Nederlands op school alsmede de training in belangrijke studievaardigheden maken dat de overstap van leerlingen die in Nederland of Aruba verder willen studren soepel verloopt. Ook de aansluiting met het vervolgonderwijs in Nederland of op Aruba (universiteit, hbo en mbo) is geen enkel probleem.
 • Het gemiddelde eindexamenslagingspercentage op school ligt rond de 90%. In onze multilinguale omgeving met veel multilinguale leerlingen is dit een bijzonder mooi resultaat. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na ontvangst van uw sollicitatie, verneemt u of u uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. De sollicitatieprocedure bestaat maximaal uit 3 gesprekken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 
Naam:                           schoolleider: Wendy Jongstra-Maessen     
 
E-mailadres:                    sollicitatie@schakelaruba.com
 
Website:                        www.college.schakelaruba.com
 
Sollicitaties in het Nederlands graag richten aan Wendy Jongstra-Maessen, zie contactgegevens hierboven.
 
Sluitingsdatum voor reacties: 8 juli 2022
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.