Vacature Docent Nederlands 1e graads in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
27-5-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Aantal uren
17,6
Omschrijving
Per 1 augustus 2022 zoeken wij een enthousiaste en innovatieve docent Nederlands (1egraads) voor de omvang van 0,8 fte.  Heb jij een passie voor je vak en voor het coachen van leerlingen? Heb je affiniteit met het daltononderwijs en wil je werken op een van de leukste scholen in Amsterdam? Dan zoeken we jou!   

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8 , 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Overeinder
Omschrijving
Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.
 
Ben jij een enthousiaste docent met passie voor je vak en je leerlingen? Geef je gevarieerde lessen, werk je goed samen en kun je reflecteren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Jouw affiniteit met het daltononderwijs is belangrijk voor ons, omdat we werken volgens de daltonprincipes. Dat houdt in dat er veel aandacht is voor zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid dragen. Binnen het daltononderwijs is de rol van de docent, naast die van vakspecialist, vooral die van coach. Je coacht de leerlingen bij het maken van keuzes, bij het ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten en bij het oplossen van problemen in de leerstof en het leerproces.

Bij het Spinoza Lyceum kom je te werken binnen een team van enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s! Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma zodat je je snel thuis voelt en je kwaliteiten als docent. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen en je te professionaliseren. Laat je zien dat je meer in je mars hebt dan het geven van goede en gevarieerde lessen, dan kun je doorgroeien naar een LC- of LD-functie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatiepagina

Heb je interesse in een fantastische baan als docent Nederlands bij een van de leukste scholen in Amsterdam? Stuur ons dan uiterlijk 27 mei a.s. je motivatiebrief en curriculum vitae toe.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.