Vacature Amanuensis in Willemstad, Curaçao

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Amanuensis 
Datum online
2021-12-10 10-12-2021
Sluitingsdatum
21-6-2022
Met ingang van
1 augustus 2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving

De Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs (VPCO) is in ontwikkeling en groeit. Enkele van onze onderwijzers zullen aan het eind van het schooljaar met pensioen gaan en een enkeling (r)emigreert naar het buitenland. Om deze reden zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die onderdeel willen worden van ons team.

Van betekenis zijn in een ander land? Ben je bereid je in te zetten voor een school op Curaçao? Als dat je aanspreekt, hebben wij een mooie baan voor jou!

De Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs zoekt voor één van haar VSBO scholen voor het nieuwe schooljaar een Amanuensis.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen

Als amanuensis voer je les ondersteunende taken uit voor de vakken natuurkunde, scheikunde, en biologie. Je instrueert leerlingen bij de uitvoering van practica, zelfstandig onderzoek en profielwerkstukken en bij het gebruik van apparaten, materialen en machines. Je ontwikkelt zelfstandig demonstratieproeven, bereidt deze voor en voert deze uit. Je controleert de door de leerling gedane waarnemingen, oefeningen, proeven en onderzoeksresultaten en geeft feedback aan de leerling. Ook onderhoud je apparatuur, zet je het materiaal klaar en adviseer je met betrekking tot de veiligheid in de practicumlokalen en aangrenzende ruimten.

Je hebt een relevante MBO/SBO opleiding (niveau 4) of opleiding in de richting van één van de vakken en je herkent jezelf in het onderstaande:

  • je bent vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk;
  • je bent een teamspeler, positief, gedreven en enthousiast;
  • je  bent vaardig in de Nederlandse taal en bij voorkeur ook in het Papiamentu (of bereid je hierin te ontwikkelen);
  • je hebt computervaardigheden;
  • je hebt een protestants-christelijke levensovertuiging of je bent christelijk meelevend en je kunt je vinden in onze normen en waarden;
  • je bent beschikbaar vanaf augustus 2022.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons staan niet alleen de leerlingen centraal maar ook de medewerkers zijn bij ons belangrijk. Er is ruimte voor ontwikkeling, wij zetten ons voor je in en wij moedigen initiatief en ideeën aan. Je komt in een uitdagende functie waarin je met gedreven mensen werkt in een cultureel diverse organisatie. Het direct aanbieden van een vast contract behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de nationale regelingen.                          
 

Over Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs

Adres
Pimpiriweg 34 , 1234xx Willemstad, Curaçao
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Karolyn Nahr-Quiñones
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving

De VPCO is een bloeiende protestants-christelijke schoolorganisatie op Curaçao. Wij verzorgen met meer dan 250 collega’s het onderwijs voor zo’n 3500 leerlingen. Wij zijn in beweging en nemen initiatief. Wij streven continu naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs. 

De VPCO verzorgt funderend -, speciaal - en voortgezet onderwijs en hanteert het Nederlands als instructietaal.

In het voortgezet onderwijs bieden wij zowel voorbereidend secundair beroepsonderwijs (VSBO), vergelijkbaar met het vmbo in Nederland, als onderwijs op havo-vwo niveau aan.

Waarin onderscheidt de VPCO zich:

  • de VPCO koestert haar personeel en heeft oog voor hun talenten;
  • binnen de VPCO ben je niet alleen bezig met de ontwikkeling van het kind maar ook met je eigen ontwikkeling als leerkracht/docent; 
  • bij de scholen van de VPCO wordt er met passie en hart voor alle leerlingen gewerkt;
  • je bent in een uitdagende functie waarin je met gedreven mensen werkt in een cultureel diverse organisatie. 

Raadpleeg onze website voor meer informatie over de vacature, de VPCO en onze scholen. Bezoek ook onze Facebook pagina’s voor een impressie van onze scholen. Kijk bij "Werken bij de VPCO" om een video te zien van de VPCO.

Bijzonderheden

 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met een heldere motivatie en curriculum vitae in het Nederlands. De geselecteerde kandidaten zullen zowel telefonisch als per e-mail uitgenodigd voor een gesprek in de periode mei-juni 2022.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.