Vacature docent Engels op Bonaire! (zwangerschapsvervanging) in Kralendijk, Bonaire,...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent Engels op Bonaire! (zwangerschapsvervanging) 
Datum online
2021-09-30 30-09-2021
Sluitingsdatum
30-10-2021
Met ingang van
15 oktober 2021
FTE
1
Aantal uren
28
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Engels voornamelijk in de havo en vwo bovenbouw. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wat vragen wij van je?
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid Engels. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent Engels met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LC is bespreekbaar) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. Dit betreft een zwangerschapsvervanging voor ongeveer 5 a 6 maanden. 
Wij vergoeden jouw vliegticket naar Bonaire.

Over Scholengemeenschap Bonaire

Adres
Kaya Frater Odulfinus z/n , 1234CN Kralendijk, Bonaire, CN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jurrian Burgers
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk  5 oktober 2021. Je kunt solliciteren via: https://werkenbij.sgbonaire.info/ Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.
Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.