Vacature Groepsleerkracht in Laren

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2021-06-11 11-06-2021
Sluitingsdatum
11-7-2021
Met ingang van
1 augustus 2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Florencius is een bruisende particuliere basisschool met 3 jonge, ambitieuze teams. Voor alle teams zoeken we 'mooie mensen' voor het nieuwe schooljaar ('21-'22). Op Florencius staat persoonlijke aandacht centraal, voor het kind èn voor de leerkracht. Wil je dus een leuke baan met voldoende groei- en ontwikkelmogelijkheden voor jezelf, reageer dan snel!
  • Amstelveen: Leerkracht midden-/bovenbouw (0,4-1 ft)
  • Amstelveen: Onderwijsassistent (0,5 ft)
  • Haarlem:    Leerkracht midden-/bovenbouw (0,6-1 ft)
  • Laren:        Leerkracht middenbouw (0,6-1 ft)
  • Onderwijsassistent midden-/ bovenbouw (0,6-1 ft)
Bekijk de vacatures op onze website HIER

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken geschoolde, maar vooral gepassioneerde collega's die met warmte en passie met hun vak bezig willen en oprechte interesse en oog voor de mens in de leerling hebben. Kinderen en collega's floreren op Florencius, door ons bijzondere onderwijsconcept (Menskracht via de 4Q's van Stephen Covey). Ervaring is wel fijn, maar geen must!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Op Florencius verdien je meer dan in het reguliere onderwijs. Florencius hanteert namelijk zijn eigen salarisschalen, die voor alle functies boven de reguliere loonschalen zitten.

Wat echter nog veel belangrijker is: we werken met kleine groepen (1 op 8) en werken met vakspecialisten voor een aantal vakken, dus je hebt als leerkracht en/of onderwijsassistent echt de tijd om het beste uit iedere leerling naar boven te halen.
Naast een goed salaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook erg gunstig.

Over Florencius

Naam school
Adres
Leemzeulder 29 , 1251AM Laren
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Kets
Omschrijving
Florencius is een particuliere basisschool met 3 vestigingen: in Laren, in Amstelveen en m.i.v. september in Haarlem. Door uit te gaan van de talenten van ieder kind en een positieve benadering, halen wij het beste in kinderen naar boven. Hierbij gaan we niet alleen uit van de cognitieve ontwikkeling van ieder kind (IQ), maar juist ook van zijn/haar andere intelligenties: SQ (spirituele intelligentie), EQ (emotionele intelligentie) en de FQ (fysieke intelligentie.

In nauw contact met met het kind en zijn/haar ouders maken wij een individueel ontwikkelplan, waarin we de talenten en aandachtspunten beschrijven van ieder kind. Op grond van deze talenten en aandachtspunten stellen we vervolgens samen korte en lang termijndoelen vast, waardoor ieder kind eigenaar van zijn/haar eigen leerproces wordt. Bij dit leerproces wordt het kind begeleid door een bruisend team van (vak)leerkrachten, onderwijsassistenten en specialisten. Bovendien creëren we ideale condities om bovenstaande in de praktijk te kunnen brengen: we werken in kleine groepen (1 op 8 begeleiding) in een prachtig schoolgebouw in een mooie omgeving.

Florencius biedt aan zijn personeel uitgebreid ontwikkelperspectief en goede arbeidsvoorwaarden.  

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geïnteresseerd? Bekijk dan ook nog eens onze website www.florencius.nl
  • Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 20 juni een mail met cv naar Gerwin Kets (g.kets@florencius.nl) of bel voor meer informatie 06-10433151
  • In week 25 vinden de kennismakingsgesprekken plaats.
  • Naar aanleiding van de kennismakingsgesprekken worden afspraken gemaakt voor een 2e ronde, die bestaat uit een meedraaidag/-dagdeel en een tweede gesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.