Vacature docent NASK op Bonaire in Kralendijk, Bonaire, CN

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent NASK op Bonaire 
Datum online
2021-05-04 04-05-2021
Sluitingsdatum
16-5-2021
Met ingang van
1-8-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 fte
Aantal uren
28
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Natuurkunde & Scheikunde. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wat vragen wij van je?
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor natuurkunde en/of scheikunde. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een min. van 2967 en een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een tijdelijk contract . Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

 

Over Scholengemeenschap Bonaire

Adres
Kaya Frater Odulfinus z/n , 1234CN Kralendijk, Bonaire, CN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jurrian Burgers
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 16 mei 2021. Je  motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's kan je via de https://werkenbij.sgbonaire.info/  uploaden.
Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.
Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Francis Pieter, Unit directeur VMBO. Tel +599-715 7241 of: Francis.pieter@sgbonaire.com.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.