Vacature Docent Nederlands 2 e graads in Phillipsburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2 e graads 
Datum online
2021-04-07 07-04-2021
Sluitingsdatum
28-4-2021
Met ingang van
1 augustus 2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0
Aantal uren
vol
Omschrijving
De Stichting tot Bevordering van het Voortgezet Onderwijs Bovenwindse Eilanden (SVOBE) zoekt per  1 augustus 2021 enthousiaste, dynamische en professionele collega’s voor het Milton Peters College en Sundialschool, welk voortgezet onderwijs verzorgt van vsbo (vmbo) tot en met Havo/Vwo (gezamenlijk ong. 1100 leerlingen).

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Naast vakmanschap verwachten wij van u een open blik naar een multiculturele samenleving, flexibiliteit, gedrevenheid, humor, relativeringsvermogen en een goede beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
tussen 8 en 10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden u een driejarig contract; salaris, gebaseerd op de salarisschalen van land St.Maarten, in overeenstemming met uw bevoegdheid en ervaring; vrije overtocht bij uitzending zowel als bij repatriëring; vrij vervoer van huisraad; een bijdrage voor inrichtingskosten; opname in de ziektekostenverzekering (waarbij 90% van de ziektekosten vergoed wordt) en APS pensioenfonds

Over SVOBE

Naam school
Adres
C.E. Voges Street 14B , 1234AA Phillipsburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Angela Richards
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
De Stichting tot bevordering van het Voortgezet Onderwijs Bovenwindse Eilanden, meestal SVOBE genoemd, is in 1974 opgericht. De Stichting is het bevoegd gezag van het Milton Peters College en de Sundial School op Sint Maarten, die gezamenlijk ongeveer 1500 leerlingen onder hun hoede hebben. SVOBE verzorgt voorgezet onderwijs van vsbo (vmbo) tot en met Havo/ Vwo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Gesprekken vinden plaats via zoom.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.