Vacature Docent economie eerstegraads in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent economie eerstegraads 
Datum online
2021-04-01 01-04-2021
Sluitingsdatum
9-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8 - 1,0
Aantal uren
18 - 22
Omschrijving
Heb je een passie voor het vak economie en breng je graag je kennis over aan leerlingen in het voortgezet onderwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken! 

Met ingang van 1 augustus 2021 zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde docent economie met een eerstegraads bevoegdheid. De omvang van de vacature bedraagt 0,8 - 1,0 fte. Het betreft een vacature met uitzicht op een vast dienstverband.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8 , 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Overeinder
Omschrijving
Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.
 
Ben jij een enthousiaste docent met passie voor je vak en je leerlingen? Geef je gevarieerde lessen, werk je goed samen en kun je reflecteren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Jouw affiniteit met het daltononderwijs is belangrijk voor ons, omdat we werken volgens de daltonprincipes. Dat houdt in dat er veel aandacht is voor zelfstandig werken, samenwerken en verantwoordelijkheid dragen. Binnen het daltononderwijs is de rol van de docent, naast die van vakspecialist, vooral die van coach. Je coacht de leerlingen bij het maken van keuzes, bij het ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten en bij het oplossen van problemen in de leerstof en het leerproces.

Bij het Spinoza Lyceum kom je te werken binnen een team van enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s! Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma zodat je je snel thuis voelt en je kwaliteiten als docent. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen en je te professionaliseren. Laat je zien dat je meer in je mars hebt dan het geven van goede en gevarieerde lessen, dan kun je doorgroeien naar een LC- of LD-functie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatiepagina.

Heb je interesse in een fantastische baan als docent economie bij een van de leukste scholen in Amsterdam? Stuur ons dan uiterlijk  9 mei a.s. je motivatiebrief en curriculum vitae toe.

De gesprekken staan gepland op woensdag 12 mei a.s. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.