Vacature Docent Nederlands 1e graads 0,8-1,0 fte in Castricum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 0,8-1,0 fte 
Datum online
2021-03-26 26-03-2021
Sluitingsdatum
12-4-2021
Met ingang van
1 augustus 2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zijn met ingang van 1 augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste en ervaren docent Nederlands 1e graads voor 0,8-1,0 fte. Je bent voornamelijk inzetbaar in de bovenbouw van zowel havo als vwo. Je maakt deel uit van een vaksectie en van het bovenbouwteam vwo. Je kunt worden gevraagd voor een mentoraat van een klas.

Jouw werkomgeving
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1600 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in een plezierige, veilige sfeer. Gedurende het eerste jaar neem je deel aan een intern coachingprogramma voor nieuwe docenten.
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je hebt een passie voor het onderwijs, een creatieve geest, staat stevig in je schoenen en je hebt een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep. Uiteraard ben je in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing op het gebied van activerende werkvormen en meer differentiatie binnen de les en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Je staat open voor het ontwikkelen van eigen lesmateriaal. Daarbij heb je affiniteit met ict en digitaal onderwijs. We gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coach.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden
Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao VO.
 

Over Bonhoeffercollege

Naam school
Adres
Pieter Kieftstraat 20 , 1902RA Castricum
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline Sewuster
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
De ideale school: schept een veilige omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien en verantwoordelijkheid dragen voor elkaar, hun omgeving en het eigen leerproces; heeft aandacht voor verdieping, levensbeschouwing, kunst en cultuur; koestert de verwondering en stimuleert onderzoek; maakt waardering zichtbaar voor uitblinken op het gebied van leren en talentontwikkeling door diploma’s en getuigschriften; integreert technologische ontwikkelingen en ICT op zinvolle wijze; zet jongeren in de samenleving met een grote verscheidenheid aan talenten, kennis, vaardigheden, mooie herinneringen en een rotsvast vertrouwen in de toekomst: jongeren op wie we trots zijn.
Het Bonhoeffercollege streeft ernaar iedere dag opnieuw zo’n school te zijn.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten
Meer informatie over de school vind je op www.bonhoeffer.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij Brigitte Paro (b.paro@bonhoeffer.nl )
 
Je sollicitatiebrief met CV kun je tot en met 12 april 2021 onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar directiesecretariaat@bonhoeffer.nl of je kunt reageren via meesterbaan.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.