Leraar groep 8

School

OBS Klim-Op

Ingangsdatum

01-08-2023 of mogelijk eerder

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8 - 1,0

Functie omschrijving

Wat ga je doen
In de ochtend drink je gezellig wat met collega’s voordat je de kinderen verwelkomt. Een persoonlijk praatje aan de deur zorgt ervoor dat jij weet waar de kinderen mee bezig zijn en wat er speelt. Dit helpt je om met een leuke lesopening, de les te starten. De kinderen hangen aan je lippen en willen graag wat nieuws van jou leren. Zo, de aandacht is gewekt en je gaat snel verder met de lessen die je gisteren hebt voorbereid. Je geniet van hun trotse koppies nadat ze zojuist samen met jou iets moeilijks onder de knie hebben gekregen. Jouw inspanningen hebben resultaat, kinderen in alle opzichten naar een hoger niveau brengen, wat een mooi vak heb je toch. Doelgericht leren en doen, dat is ook jouw motto! ’s Middags neem je deel aan een leerwerkgroep en samen bereid je een inspirerende teamvergadering voor (of laat je je inspireren). Deze tijden vragen om verbinding en vrolijkheid.
Wat heb je toch een mooie baan op een van de leukste scholen in Capelle aan den IJssel!

Dit heb je
Je hebt affiniteit met ons openbaar onderwijs en je hebt het in je om mee te denken aan de doorontwikkeling van het onderwijs op onze school. Vanuit een stevige basishouding werk je samen met je collega’s aan de verbetering van onze processen. De competenties proactief, kritisch, zelfreflectie en samenwerken zijn jou niet vreemd.
Daarnaast ben je zelfstandig en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Je hebt gevoel voor de ontwikkelingsfase waarin de kinderen zich bevinden en bent in staat om een veilige omgeving te creëren.
 
Dit kan je Dit krijg je
Meer informatie en sollicitatie  
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Motiveer jouw ambities en reageer dan per omgaande via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Marcussen, directeur obs Klim-Op, via e-mailadres d.marcussen@obs-klim-op.nl of telefonisch via 010-4502459. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl.
 

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.