Leraar groep 3

School

obs De Catamaran

Ingangsdatum

zo spoedig mogelijk

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0.6

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke collega voor 3 dagen in onze groep 3 !  
Ben jij die fijne juf of meester die de kinderen dit belangrijke schooljaar helpt bij het leren lezen en rekenen en aan wie ze later met plezier terug denken?  
We houden van rust en structuur en werken in korte lesblokken met afwisseling in de werkvormen. Veilig Leren Lezen en Wereld in getallen ondersteunen bij het afstemmen op wat de kinderen nodig hebben en chromebooks helpen bij het doelgericht oefenen. We werken nauw samen met de intern-begeleider, onderwijsassistent en hulpouders. 
Het gaat echter niet alleen om leren lezen en rekenen. Het is ook belangrijk dat ze goed met elkaar omgaan. Jij helpt hen daarbij, geeft het goede voorbeeld en laat ze het steeds meer zelf proberen. Er is ook tijd voor een creales, niet alleen in het platte vlak, maar ook heerlijk kleien zoals ze bij de kleuters ook deden. 
Kinderen een stap verder brengen in brede zin, dat is het mooiste dat er is! 
 
We willen de kinderen zoveel mogelijk kennis en vaardigheden mee geven om met zelfvertrouwen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is een proces waarbij we nauw samenwerken met hun ouders. 
Onze openbare school is een afspiegeling van de wijk Schollevaar, een goed bereikbare, groene wijk in Capelle tegen de Rotterdamse grens aan. Ons hart ligt bij onze mooie, diverse leerlingpopulatie. 
Elk kind is uniek en mag er zijn, in alle openheid leren en samen het verschil maken, daar gaan en staan we voor. Wij geloven in gelijke kansen! 
Binnen ons team voelen we ons met elkaar verantwoordelijk en zijn we er voor elkaar. We hebben niet alleen oog voor de kwaliteiten van elk kind, maar ook oog voor elkaars kwaliteiten. We kijken uit naar samen werken en samen leren met een nieuwe collega die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen en ook actief bijdraagt aan de schoolontwikkeling.  
Wellicht breng je al specifieke kennis en vaardigheden mee of heb je juist ambitie om je hier verder in te bekwamen. Dat kan, graag zelfs! 
 
Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website www.obsdecatamaran.nl voor een doorkijkje in onze school en lees over ons motto “Horen, zien en leren”. 
Ben jij die match met onze groep 3? We zijn nieuwsgierig naar wat jij belangrijk vindt en als ervaring meebrengt en wat je voor onze groep 3 en onze school kunt betekenen. 

 
Dit heb je 

 
Dit kan je   
Dit krijg je   
Meer informatie en sollicitatie 
Herken je je in wat hierboven geschreven is? Spreekt dit je aan? Past het bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan per omgaande via de “solliciteren” button en motiveer jouw ambities. Laat het ons weten! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hedy van Harselaar, directeur obs de Catamaran, via e-mailadres h.vanharselaar@obsdecatamaran.nl  of telefonisch via 010-4512336 of 06-23457409. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl. 

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

 

Powered by MeesterBaan.