Leraar bovenbouw

School

obs De Catamaran

Ingangsdatum

01-08-2023 of mogelijk eerder

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,4 - 0,8

Functie omschrijving

Omschrijving
Na je eerste kop koffie komen de kinderen binnen. Eén voor één begroet je jouw leerlingen en je start de dag met een leuke anekdote. Zo, de aandacht is getrokken en je start de rekenles die je gisteren hebt voorbereid. We beginnen, zoals altijd, met een startopdracht, want we houden van structuur. Het doel wordt helder benoemd. Erbij- en eraf sommen, vermenigvuldigen en hoeveel nullen heeft een biljoen eigenlijk? Supertof hoe ze dit oppakken. Een uurtje later zijn ze aan de slag met taal en werkwoordspelling. Ze passen de denkstappen toe die je met ze hebt geoefend. Ze blijven goed bij de les, want je zorgt voor voldoende afwisseling in je lesprogramma! Na de lunch ga je met een deel van je groep sportief aan de slag op het sportveld voor het voetbaltoernooi met de andere Capelse basisscholen. Wat een superdag weer! Kinderen naar een hoger niveau brengen in brede zin, dat is toch het mooiste dat er is!

Dit is een dag in de bovenbouw op onze openbare basisschool obs De Catamaran van BLICK op onderwijs in Capelle-Schollevaar. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website www.obsdecatamaran.nl voor een doorkijkje in onze school en lees over ons motto “Horen, zien en leren”.
Wij zoeken een enthousiaste collega die feeling heeft met de bovenbouwkinderen. Er kan ook sprake zijn van een duo, dus ook parttimers zijn vrij om te reageren. Ben jij die match? We zijn nieuwsgierig naar wat jij belangrijk vindt en als ervaring meebrengt en wat je voor onze oudere leerlingen en onze school kunt betekenen.


Dit heb je
Dit kan je Dit krijg je
Meer informatie en sollicitatie
Herken je je in wat hierboven geschreven is? Spreekt dit je aan? Past het bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan per omgaande via de “solliciteren” button en motiveer jouw ambities. Laat het ons weten! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hedy van Harselaar, directeur obs de Catamaran, via e-mailadres h.vanharselaar@obsdecatamaran.nl of telefonisch via 010-4512336 of 06-23457409. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl

Contact

Mevr. Wilma Lingen

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.