Docent Nederlands 2e graads (0,4-0,5 fte)

Ingangsdatum

2022-11-21

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,4/0,5

Salaris

LC

Functieomschrijving

Melanchthon MAVO Schiebroek is op zoek naar een enthousiaste tweedegraads docent Nederlands ter vervanging van een afwezige collega. De vacature betreft een omvang van 0,4-0,5 fte met ingang van 21 november 2022.
 
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap met ruim 5.200 leerlingen. Met acht scholen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk hebben we alle niveaus in huis; van gymnasium tot vmbo-basis.
Melanchthon MAVO Schiebroek is gevestigd in een mooi gebouw in Hillegersberg-Schiebroek. Wij geven jongeren een stabiele basis om te groeien. Wij willen dat onze leerlingen jongeren zijn die met open blik de wereld in kijken en goed zorgen voor zichzelf, hun naasten en de ‘wereld’. Jongeren die zich blijven ontwikkelen, hun eigen grenzen stellen en respectvol omgaan met anderen. Onze school is daarom vooral een plek waar jongeren ‘mens worden’.
Wij vinden het werken met, en begeleiden van jonge mensen van twaalf tot achttien jaar een prachtige, uitdagende taak. Niet voor niets staat de volgende uitspraak van Philippus Melanchthon, de naamgever van de school, groot op een raam in ons gebouw:
‘Als je de jeugd op school verwaarloost, is het alsof je de lente uit het jaar haalt.’

Functie Eisen

Wat neem jij mee?

Wat heeft Melanchthon Mavo Schiebroek te bieden
Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals: Melanchthon is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.