docent biologie

Ingangsdatum

2023-08-01

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,6

Salaris

LB

Functieomschrijving

Heb jij passie voor het vak Biologie en kun je dit goed overbrengen aan onze leerlingen? Dan is Melanchthon Mavo Schiebroek op zoek naar jou! Vanaf volgend schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Biologie voor 0,6 fte.
Bij Melanchthon gaat onderwijs over meer dan cijfers en prestaties, het gaat ook over vaardigheden en vertrouwen in jezelf. Bij Melanchthon Mavo Schiebroek leer je voor het leven. Het onderwijs is kleinschalig en strak georganiseerd. Er is aandacht voor structuur, regels en ruimte. Speerpunten zijn gedegenheid, uitdading en empathie. Leren, laten zien wat je kunt, opgroeien naar zelfstandigheid. Dat gaat het beste in een omgeving waar duidelijke afspraken zijn en eisen aan je worden gesteld. Waar elkaar kennen voorop staat en waar je zeker weet dat je op elkaar kunt rekenen.
Melanchthon Mavo Schiebroek (mavo en pre-havo) is gevestigd in een modern, overzichtelijk schoolgebouw. Hier bieden we met 32 medewerkers onderwijs aan ca. 330 leerlingen. ‘Gedegen, uitdagend, empathisch’ is de slogan van de vestiging. Terwijl de wereld om je heen voortdurend in beweging is, ontwikkel je jezelf hier vanuit een stabiele basis grip op jouw toekomst. Je mag hier zijn wie je bent.

Functie Eisen

Functie-eisen:
Graag maken wij kennis met zelfstandige en betrokken docenten die voldoen aan het volgende profiel:

Wat heeft Melanchthon Mavo Schiebroek te bieden?
Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige open werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.