Onderwijsassistent

Ingangsdatum

2023-05-08

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,8-1,0

Salaris

Schaal 5

Functieomschrijving

Ben jij de onderwijsassistent die breed inzetbaar is binnen onze school? Ben je in staat leerlingen individueel en in groepsverband te begeleiden en denk je graag mee over de gang van zaken binnen het team? Dan maken wij graag kennis met jou!
Jouw werkzaamheden                                                        
Je biedt algemene ondersteuning aan de verschillende teams in de school. Je vangt lessen op, ondersteunt in lessen, bent verantwoordelijk toetscoördinator onderbouw, bemant een opvangklas en in pauzes houd je toezicht op leerlingen in en om de school. Je biedt hulp en ondersteuning aan leerlingen in en om de klas.

Functie Eisen

Jouw profiel                                                        
Je hebt bij voorkeur ervaring in het voortgezet onderwijs. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde mbo-opleiding als onderwijsassistent. Je bent professioneel en collegiaal. Je bent inzetbaar binnen al onze afdelingen (vmbo tl & havo).  Je bent initiatiefrijk op zowel inhoud als proces. Je hebt belangstelling voor ontwikkelingen in het onderwijs en loopt warm voor vraagstukken op het terrein van leerlingondersteuning. Omdat je goed kunt reflecteren en communiceren ben je goed in het samenwerken met collega's.
Je past bij de cultuur van De Blesewic. We verwachten openheid, teamgerichtheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde ondersteuner. Je weet als geen ander hoe jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar te motiveren zijn. Wat heeft Melanchthon De Blesewic te bieden
We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:

Melanchthon is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.