Docent Nederlands (0,45-0,6 fte)

Ingangsdatum

2023-03-06

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,45-0,6

Salaris

LB-LC

Functieomschrijving

Wil jij, als docent Nederlands, leerlingen op een enthousiaste en gepassioneerde manier de Nederlandse taal bijbrengen zodat zij hier nu en in de toekomst profijt van zullen hebben? Dan is Melanchthon de Blesewic op zoek naar jou!
Wegens doorontwikkeling van een van de medewerkers binnen de vestiging ontstaat er een mooie vacature van 0,45-0,5 fte Nederlands met ingang van 6 maart 2023.
Bij Melanchthon De Blesewic richten we ons op cijfers én op wie jij bent en wat bij jou past. Sinds dit schooljaar werken wij vanuit het You – We – World concept waarbij de leerling centraal staat: iedere leerling heeft een eigen coach. Naast de reguliere lessen geeft de leerling vorm aan zijn eigen leren door middel van Your Hours, uren waar de leerling zelf kiest welke les hij volgt, ondersteuning, verdieping of verbreding. Binnen You – We – World worden leerlingen uitgedaagd om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Op De Blesewic wordt onderwijs gegeven dat draait om meer dan kennis en vaardigheden: wie wil je worden als mens?

Functie Eisen

Inhoud van de functie
Het gaat om uren in de onderbouw op onze mooie mavo havo school. Een brugklas mavo-havo van 4 uur per week, een mavo 2 klas van 3 uur per week, een havo 2 klas van 4 uur per week en een havo 3 klas van 4 uur per week.
Daarnaast zijn er twee begeleidingsuren per week, zogenaamde Your Hours, waar leerlingen extra ondersteuning kunnen krijgen of juist kunnen verdiepen op onderdelen die ze leuk vinden.
Binnen De Blesewic werken we met coaching i.p.v. mentoraat. Iedere leerling heeft een eigen persoonlijke coach. Een coach begeleidt maximaal 15 leerlingen. Hiervoor zijn drie uur per week geroosterd waarin naast een klassikaal coachuur de overige uren worden gebruikt voor de individuele gesprekken met leerlingen. In principe is iedere docent ook coach. Bij voldoende ervaring zetten we je ook nu al graag in als coach.
De huidige uren kunnen mogelijk uitgebreid worden met nog twee extra klassen, een havo 2 en een havo 3. Daarnaast komt er een zwangerschapsvervanging aan. Zodoende is er uitzicht op een mooie fte aan eigen uren met mogelijk nog uitbreidingsuren wegens zwangerschap.
Om aan de slag te gaan als onze nieuwe docent Nederlands vragen wij:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken op de leukste mavo-havo school in de regio die uitstekende resultaten behaalt! Wat heeft Melanchthon De Blesewic te bieden
We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals: Melanchthon is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.