Docent lichamelijke opvoeding

Ingangsdatum

2023-03-06

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,28

Salaris

LB

Functieomschrijving

Ben jij een bevoegde docent Lichamelijke opvoeding en wil jij werken op een school die kwalitatief hoogwaardig, inspirerend en innoverend onderwijs hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder en solliciteer!
Wegens het vertrek van één van de leden van de sectie bewegingsonderwijs is Melanchthon De Blesewic opzoek naar een enthousiaste, bevlogen docent lichamelijke opvoeding met een passie voor onderwijsontwikkeling en coaching. Dit betreft vacature met een omvang van 0,28 fte (12 lesuren) met ingang van 6 maart 2023.
Melanchthon De Blesewic een school die volop in ontwikkeling is en waar eigenaarschap van leerlingen en medewerkers belangrijk is. Door gedeeld leiderschap en gedeelde verantwoordelijkheid willen we in gezamenlijkheid het beste onderwijs bieden aan onze leerlingen.
De inhoud van de functie
Het verzorgen van 12 lesuren van 40 minuten lichamelijke opvoeding voor klassen 1 tot en met 4 van het havo en klas 3 mavo. De lessen staan geroosterd op twee dagen, te weten de dinsdag en vrijdag.
Naast de reguliere lestaak is iedere docent op De Blesewic ook coach van een groep leerlingen. Passend binnen ons onderwijsconcept You We World begeleidt je een groep coachleerlingen in hun ontwikkeling op zowel cognitief als sociaal-emotioneel vlak. De coaching betreft 3 Your Coach uren in de week die gebruikt worden voor een klassikaal moment met de coachklas als voor de individuele gesprekken met de leerlingen.
De sectie bestaat uit 3 fijne collega’s. Het is een ervaren daadkrachtig team met een open en fijne sfeer, waardoor iedereen zich er snel welkom voelt

Functie Eisen

Wat neem je mee?

Verder is het belangrijk dat jij als persoon stevig in je schoenen staat en makkelijk contact legt met onze leerlingen. We zoeken iemand die gedreven is en met eigen initiatieven komt. Tot slot ben je gepassioneerd en enthousiast over je vak en weet dit over te brengen op onze leerlingen. Wat heeft Melanchthon De Blesewic te bieden
We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals: Melanchthon is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.