Docent Duits 2e graads i.c.m. coaching (0,7 fte)

Ingangsdatum

2023-02-13

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,7

Salaris

LB

Functieomschrijving

Melanchthon De Blesewic is op zoek naar een pedagogische sterke en enthousiaste tweedegraads docent Duits ter vervanging van een afwezige collega. Dit betreft vacature met een omvang van 0,7 fte (19 lesuren) met ingang van 13 februari 2023.  
Melanchthon Scholengemeenschap bestaat uit negen scholen in de gemeenten Rotterdam en Lansingerland. Negen scholen die handelen in de geest van de Duitse theoloog en filosoof Philipp Melanchthon. Op een manier die past bij deze tijd waarin verbinding zo belangrijk is.
Wij vinden het belangrijk dat leerlingen kunnen groeien als mens. Onderwijs gaat over meer dan cijfers en prestaties, over meer dan kennis en cognitieve vaardigheden. Onderwijs gaat vooral ook over het leven. Het gaat over het leren van normen en waarden. Over het ontwikkelen van sociale skills. De mens staat op school centraal. Menselijke vaardigheden staan centraal. Zodat de leerling zijn ware bestemming kan ontdekken. Op Melanchthon leer je voor het leven.
Melanchthon De Blesewic is een school voor mavo- havo in Lansingerland met momenteel ruim 600 leerlingen. De school trekt haar leerlingen voor een belangrijk deel uit Lansingerland, maar ook uit omliggende gemeentes. De afgelopen twee jaren is op dat laatste nadrukkelijker ingezet. De Blesewic heeft een publiek van overwegend hoogopgeleide ouders, die zich nauw betrokken voelen bij de opleiding en ontwikkeling van hun kind.
De inhoud van de functie
Het verzorgen van lessen Duits aan klas 2, klas 3 en afhankelijk van jouw ervaring klas 4 mavo. Je coacht bovendien 15 leerlingen uit klas 3 mavo volgens ons onderwijsconcept You We World (YWW).

Functie Eisen

Wat neem je mee?

Wat heeft Melanchthon De Blesewic te bieden
We bieden een uitdagende en afwisselende functie in een school waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.