Docent Nederlands

Ingangsdatum

2023-03-06

Dienstverband

Tijdelijk

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,5

Salaris

LB

Functieomschrijving

Melanchthon Berkroden is op zoek naar een enthousiaste tweedegraads (of daarvoor studerend) docent Nederlands ter vervanging van een afwezige collega. De vacature betreft een omvang van 0,5 fte (14 lesuren) met ingang van 6 maart 2023.
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap met ruim 5.200 leerlingen. Met acht scholen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk hebben we alle niveaus in huis; van gymnasium tot vmbo-basis. De kracht van Melanchthon zit in de diversiteit. Wij zijn allemaal anders én hebben veel met elkaar gemeen. Wij leren met elkaar en van elkaar.
Elke dag komen wij bij elkaar op Melanchthon Berkroden om jonge mensen te laten groeien en bloeien. Dat doen wij omdat wij geloven in naastenliefde, verbondenheid, optimisme en eigenaarschap. Onze naamgever, Philipp Melanchthon, was één van de grondleggers van het moderne onderwijs in Europa. Hij stichtte scholen en ontwikkelde opleidingen en leerplannen vanuit zijn geloof in reflectie, dialoog en de verantwoordelijkheid van ieder mens om zijn eigen bestaan vorm te geven. Op Melanchthon leer je voor het leven. Onze school is een prachtige plek waar onze leerlingen zich voorbereiden op een volgende stap in hun leerloopbaan en het maatschappelijk leven. Sámen maken we onze school en ons onderwijs: leerlingen, docenten én ouders.

Functie Eisen

Wat neem jij mee?

Wat heeft Melanchthon Berkroden te bieden
Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Daarnaast hechten we grote waarden aan een veilige omgeving waarin jij als medewerker de kans krijgt om je verder te ontwikkelen.
Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een moderne werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals: Melanchthon is onderdeel van CVO vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.