Docent Nask

Ingangsdatum

2023-08-01

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Fulltime

FTE

0,6-0,8

Salaris

LB/LC

Functieomschrijving

Lukt het jou niet alleen om natuur en scheikunde goed uit te leggen aan onze leerlingen, maar ze zelfs enthousiast te maken voor nask en ze te coachen naar het beste leerresultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf volgend schooljaar zijn wij op zoek naar een docent natuur en scheikunde voor 0,6-0,8 fte.
Melanchthon Berkroden is de jongste school binnen Melanchthon en bestaat sinds 2008. Berkroden is gevestigd in een modern schoolgebouw met veel ruimte voor diverse werkvormen en praktijk. Berkroden biedt vmbo bbl, kbl en gl binnen het beroepsgerichte profiel Dienstverlening & Producten.
Ons motto “Bewust de wereld in”, vat in het kort de kern van het onderwijsconcept samen. Hier leren leerlingen vooral door te doen, zowel binnen als buiten de school. Het onderwijs is modern, praktisch en afwisselend en zowel gericht op zelfstandigheid als op samenwerken. Berkroden gaat over meer dan cijfers en prestaties, het gaat ook over motivatie, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vertrouwen in jezelf. Bij Melanchthon Berkroden leer je voor het leven!

Functie Eisen

Functie-eisen:
Graag maken wij kennis met een zelfstandige en betrokken docent die voldoet aan het volgende profiel:

Wat heeft Melanchthon Berkroden te bieden?
Goede begeleiding in een nieuwe werkomgeving is van essentieel belang voor een goede start. Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden zodat je snel je plek binnen ons team vindt. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op een prachtige open werklocatie en passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals: Melanchthon is onderdeel van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO), vanuit dit collectief zijn diverse initiatieven op het gebied van ontwikkeling en doorstroming mogelijk.

Meer weten

Klik hier om te solliciteren

Contact


Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures

Powered by MeesterBaan.