Verdieping Begeleiding bij Rouw en Echtscheiding

Organisatie
Share |

Organisatie
HPC
Plaats
Lunteren
Beschrijving
HPC kan u op verschillende manieren en binnen diverse thema’s van dienst zijn. Binnen het onderwijs en het bedrijfsleven is HPC een begrip als het gaat om trainingen op maat en trainingen met open inschrijvingen. Alle uitvoerende trainers behandelen de thema’s op heldere, uitdagende, begrijpelijke en interactieve wijze. Ook voor supervisie worden wij vaak gevraagd. We hebben inspirerende inleiders en sprekers voor congressen, lezingen, ouder- en thema-avonden. Verder verzorgt HPC in samenwerking met Osmo Consult de 2 jarige opleiding tot synergetisch leerlingbegeider, trainer-coach en coachend leidinggevende. Voor meer informatie surf verder op onze website.

Opleiding

Opleiding
Verdieping Begeleiding bij Rouw en Echtscheiding
Omschrijving

Het delen van ervaringen en een zoektocht naar nieuwe oefeningen en uitdagingen in het begeleiden van leerlingen met rouw en verlies

Een tweedaagse training die met name is gericht op verdiepen en ontwikkelen van nieuwe kennis en vaardigheden.

 

Tijdens deze training staan de ervaring, wat gaat er goed en waar loop je tegen aan, van de deelnemers centraal. Verder komen de laatste ontwikkelingen, theorie en oefeningen, ruim aan bod. Er is veel ruimte voor eigen vragen en wensen. Deze training biedt alle kansen voor verdieping en gaat vooral in op mogelijkheden ouders bij deze begeleiding te betrekken.

 

Voor wie: begeleiders die al zijn opgeleid tot rouwbegeleider.

 

Contacturen: 12 uur
SBU: 3 uur

 

Kosten per deelnemer: € 665,-
Trainer: Herberd Prinsen