Training: Verandermanagement

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Training: Verandermanagement
Omschrijving

Omgaan met veranderingen met de training Verandermanagement
Heb je regelmatig met veranderingen op de werkvloer te maken? De training Verandermanagement kan uitkomst voor je bieden. Vind je het bijvoorbeeld lastig om met veranderingen om te gaan? Of wil je liever dan alles bij het oude blijft? Met de training Verandermanagement leer je hoe je het beste kunt omgaan met veranderingen en leer je de positieve kanten van veranderingen inzien.

De nieuwe manier van trainen: een training bij het NTI

  • EfficiĆ«nte en praktijkgerichte dagtraining
  • Uitdagende voor- en eindopdracht
  • Toptrainers uit de praktijk
  • Direct starten met de voorbereiding wanneer dat je uitkomt
  • Erkend certificaat, inclusief studiepunten

Testen, trainen en toepassen van talent
Stap 1: Test jezelf. Voorafgaand aan de training maak je een vooropdracht, waarmee jouw niveau in kaart wordt gebracht. Je ontvangt gerichte feedback op jouw opdracht.
Stap 2: Volg een intensieve dagtraining. Een training bij het NTI duurt 1 dag. Je krijgt aan de hand van de vooropdracht en jouw leervragen, gerichte feedback. Dankzij deze persoonlijke benadering ben je in staat binnen korte tijd jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Stap 3: Pas jouw talent direct toe! Pas het geleerde direct toe in een uitdagende eindopdracht en ontvang een wettelijk erkend certificaat, incl. erkende studiepunten. Je sluit de training af met een eindopdracht, waarna je jouw talent direct kunt toepassen in de praktijk. Wanneer je deze opdracht succesvol afrondt, ontvang je een wettelijk erkend certificaat met erkende studiepunten (EC's). Wanneer je een HBO-opleiding start, kan dit je vrijstelling opleveren.