Training: Timemanagement

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Training: Timemanagement
Omschrijving

Orde op zaken met de training Timemanagement
Zitten er voor jou niet genoeg uren in een werkdag? Kom je altijd tijd tekort? En blijft het meeste werk vaak onaangeraakt op jouw bureau liggen? Dan is de training Timemanagement van het NTI voor jou de oplossing! Timemanagement gaat niet alleen over beschikbare tijd, maar ook over het managen van jezelf. In deze training leer je effectief om te gaan met tijd.

De nieuwe manier van trainen: een training bij het NTI

  • EfficiĆ«nte en praktijkgerichte dagtraining
  • Uitdagende voor- en eindopdracht
  • Toptrainers uit de praktijk
  • Direct starten met de voorbereiding wanneer dat je uitkomt
  • Erkend certificaat, inclusief studiepunten

Breng jouw tijd in balans met Timemanagement
Heerst er rondom jouw werkplek stress en is de rust in jouw werk ver te zoeken? Blijft jouw mailbox volstromen met nieuwe e-mails en rinkelt de telefoon net iets te vaak op een dag? Je komt bijna niet aan jouw eigenlijke werk toe. Met de training Timemanagement leer je jouw tijd in balans te brengen.

Inhoud van de training Timemanagement
In de training Timemanagement ga je onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Doelen bereiken
  • Resultaatgericht plannen
  • Nee zeggen
  • Erkennen van stressfactoren
  • Gedrag en energie