Training: Rationele Effectiviteit

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Training: Rationele Effectiviteit
Omschrijving

Aan de slag met de Rationele Effectiviteit Training (RET)
In de Rationele Effectiviteit Training leer je emoties en ongewenst gedrag van jezelf om te zetten naar emoties of gedrag die gepast zijn in jouw werkomgeving. Komt een collega ook wel eens bij je binnenlopen met een spoedklus, terwijl je hier eigenlijk geen tijd voor hebt? Zegt je in zo’n geval toch ja tegen de klus, terwijl je eigenlijk nee wilt zeggen? Of geef je regelmatig een presentatie, maar hebt je altijd enorm veel last van zenuwen? Kortom, je zit jezelf soms in de weg en achteraf had je situaties graag anders aangepakt. Voor jou kan de Rationele Effectiviteit Training van het NTI uitkomst bieden!

De nieuwe manier van trainen: een training bij het NTI

  • Efficiënte en praktijkgerichte dagtraining
  • Uitdagende voor- en eindopdracht
  • Toptrainers uit de praktijk
  • Direct starten met de voorbereiding wanneer dat je uitkomt
  • Erkend certificaat, inclusief studiepunten

Is de training RET iets voor jou?
Ongewenst gedrag of emoties van jezelf ombuigen naar effectief gedrag of doeltreffende emoties klinkt in theorie eenvoudig. In de praktijk blijkt dit toch vaak lastig. Zodra je weet waar het probleem zit kun je jouw eigen gedrag veranderen. Ook wanneer je een leidinggevende functie hebt kan deze training uitkomst bieden. Zie je dat bepaalde emoties jouw werknemers in de weg zitten en wil je hen helpen van deze belemmerende gedachten af te komen? Ook in dat geval is de training RET iets voor je!
Inhoud van de training Rationele effectiviteit

In de Rationele Effectiviteit Training ga je onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Onderscheid maken in gedachten, gevoelens en gedrag
  • Verschillende gedachten leiden tot verschillende gevoelens
  • Gedachten veranderen om zo het eigen gedrag te beïnvloeden
  • Reflecteren op eigen gedachten en gevoelens
  • Vergroten van de persoonlijke effectiviteit