Training Presenteren, 2-daagse

Bureau Land & Partners organiseert regelmatig open informatiedagen en bijeenkomsten. Kijkt u op onze website voor de specifieke data.

Organisatie
Share |

Organisatie
Bureau land
Plaats
Ansen (Zuid-Drenthe)
Beschrijving
Bureau Land & Partners is het opleidingsinstituut waar psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze opleidingen, leergangen en workshops en ook in onze coachingsactiviteiten. In de visie van Bureau Land & Partners staan reflectie, diepgang en ontwikkeling centraal. Onze missie is mensen zich bewust te laten worden van de drijfveren, patronen en resultaten in hun leven. Met de verworven kennis, vaardigheden en inzichten kunnen ze vervolgens kiezen voor doelgerichte verandering. Hiertoe bieden wij, in een stimulerende en veilige omgeving, de best mogelijke gereedschappen. Bureau Land & Partners is opgericht in 1993 door drs J.A. Land, psycholoog. Ons opleidingsprogramma bestaat uit: Leergangen, Trainingen, Opleidingen, Master Classes en workshops oa op het gebied van Coachen, NLP en Systemisch Werk (opstellingen). Al onze opleidingen en activiteiten zijn gericht op het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Opleiding

Opleiding
Training Presenteren, 2-daagse
Omschrijving

Training Presenteren, 2-daagse
Hoe presenteert u uzelf? Hoe roept u datgene op wat u bij uw publiek op wilt roepen? Hoe zorgt u ervoor dat de inhoud van uw presentatie bij uw publiek blijft hangen. Dat leert u in deze 2-daagse Traning Presenteren.
Een effectieve presentatie vraagt om een boeiende presenteerstijl
Veel mensen denken dat de inhoud de presentatie maakt. Dat is niet het geval. Het is de manier waarop u uw onderwerp presenteert die bepaalt of het onderwerp interessant wordt voor het publiek. Het optimaal inzetten van uw non verbale communicatie om uw boodschap te onderstrepen en kracht bij te zetten. Daar gaat u veel mee oefenen tijdens de training Presenteren.

Wat leert u in de Training Presenteren?
In deze intensieve en praktische training leert u:

  • het contact aangaan met uw publiek
  • presentatievaardigheden
  • opbouw van een presentatie
  • gebruik van uw stemgeluid
  • gebruik van uw eigen lichaamstaal
  • effectieve presenteerstijlen
  • uw eigen innerlijke balans te vinden
  • plezier houden in uw eigen presentatie.

Presenteren leert u door veel te oefenen
Uiteraard oefent u tijdens de training regelmatig door een presentatie te geven en leert u door de feedback die u krijgt. Zodat u ervaart dat presenteren ook leuk is om te doen! En uw eigen kwaliteiten in Presenteren ontdekt.

De eerstvolgende training vindt plaats op 4 en 5 juni a.s.