Training: Intercultureel management

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Training: Intercultureel management
Omschrijving

Inzicht in andere culturen dankzij de training Intercultureel management 
Inzicht in verschillende culturen kan je ver brengen in jouw carrière. Nederland is namelijk rijk aan veel verschillende culturen, waardoor we met verschillende normen en waarden te maken krijgen. Iedereen krijgt te maken met invloeden van andere culturen. Wanneer je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan, kan dat veel voordelen opleveren.

De nieuwe manier van trainen: een training bij het NTI

  • Efficiënte en praktijkgerichte dagtraining
  • Uitdagende voor- en eindopdracht
  • Toptrainers uit de praktijk
  • Direct starten met de voorbereiding wanneer dat je uitkomt
  • Erkend certificaat, inclusief studiepunten

Leer omgaan met cultuurverschillen binnen jouw organisatie
Allereerst is het belangrijk te weten met welke culturen je te maken hebt binnen de organisatie. Wat zijn rituelen in deze culturen en hoe kun je het beste omgaan met verschillen in normen en waarden? Moet de werknemer of de werkgever zich aanpassen in een situatie waarin cultuurverschillen botsen? In de training Intercultureel management krijg je antwoord op deze vragen. Je leert omgaan met cultuurverschillen en weet welke rol je het beste kunt aannemen.

Inhoud van de training Intercultureel management
In de training Intercultureel management ga je onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • De rol die cultuur speelt binnen de samenleving
  • Cultuurfactoren op groepsniveau
  • Kenmerken van een organisatie-, bedrijfs- en beroepscultuur
  • Interactie