Training Acquisitie, 2-daagse

Bureau Land & Partners organiseert regelmatig open informatiedagen en bijeenkomsten. Kijkt u op onze website voor de specifieke data.

Organisatie
Share |

Organisatie
Bureau land
Plaats
Ansen (Zuid-Drenthe)
Beschrijving
Bureau Land & Partners is het opleidingsinstituut waar psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze opleidingen, leergangen en workshops en ook in onze coachingsactiviteiten. In de visie van Bureau Land & Partners staan reflectie, diepgang en ontwikkeling centraal. Onze missie is mensen zich bewust te laten worden van de drijfveren, patronen en resultaten in hun leven. Met de verworven kennis, vaardigheden en inzichten kunnen ze vervolgens kiezen voor doelgerichte verandering. Hiertoe bieden wij, in een stimulerende en veilige omgeving, de best mogelijke gereedschappen. Bureau Land & Partners is opgericht in 1993 door drs J.A. Land, psycholoog. Ons opleidingsprogramma bestaat uit: Leergangen, Trainingen, Opleidingen, Master Classes en workshops oa op het gebied van Coachen, NLP en Systemisch Werk (opstellingen). Al onze opleidingen en activiteiten zijn gericht op het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Opleiding

Opleiding
Training Acquisitie, 2-daagse
Omschrijving

Acquisitie Training

  • Bent u op zoek naar technieken en praktische tips in gesprekken met de klant?
  • Wilt u graag commerciĆ«ler worden, zonder uw authenticiteit hierbij uit het oog te verliezen?
  • Wilt u leren hoe u de juiste mensen kunt ontmoeten en aan u weten te binden?

Dan is de  training Acquisitie zeer interessant voor u! Autenthieke acquisitie is: Overtuigen, zonder te overtuigen
Tijdens de prikkelende en praktische acquisitie training, waarin theorie en oefeningen elkaar afwisselen, krijgt u inzicht in:

  • hoe u uw communicatie zo optimaal mogelijk in kunt zetten tijdens gesprekken met de klant;
  • hoe u kunt overtuigen zonder te overtuigen;
  • hoe u commercieel kunt denken en handelen;
  • hoe u een netwerk kunt opbouwt en onderhoudt.

De training is gericht op het ontwikkelen van de competenties: resultaatgerichtheid, commercialiteit, communicatieve vaardigheden, intersensitiveit en ondernemerskracht. Meer resultaat halen uit netwerkgesprekken
Na afloop van deze training zult u met meer overtuiging op mensen afstappen voor een netwerkgesprek en kunt u zichzelf / uw product beter presenteren. U kunt u uw gesprekken beter sturen en voelt beter aan waar mensen interesse in hebben en hoe u mensen kunt binden en boeien met uw verhaal. Netwerkgesprekken voeren wordt een eitje.

De eerstvolgende training vindt plaats op 5 & 6 juni a.s.