Thuisstudie Pabo

Organisatie
Share |

Organisatie
Thuisstudie Volgen
Plaats
Landelijk
Beschrijving

Een website met een uitgebreid overzicht van verschillen thuisstudies. Alle beroepsopleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs. Gemakkelijk thuisstudies vergelijken op prijs.

Opleiding

Opleiding
Thuisstudie Pabo
Omschrijving

Wanneer u reeds werkzaam bent kan het lastig, zo niet onmogelijk, zijn om een reguliere opleiding te volgen. Gelukkig zijn er diverse thuisstudie aanbieders die een PABO opleiding aanbieden, waar u, vanuit huis, een Bachelor Basisonderwijs kunt halen.

De prijzen kunnen per aanbieder verschillen, en voor u, iemand die ge├»nteresseerd is in een thuisstudie PABO kan het bijzonder relevant zijn om de verschillende prijzen per aanbieder in 1 overzicht terug te vinden. Wij geven nu de mogelijkheid om een gemakkelijke manier de verschillende prijzen per aanbieder voor de thuisstudie PABO te vergelijken. Op deze manier kunt u in ieder geval de eerste prijsselectie weloverwogen maken. 

Alle opleidingen bij ons vermeld zijn NVAO gecrediteerd en derhalve goed bevonden door het Ministerie van Onderwijs. Zo is onze PABO thuisstudie ook erkend en heeft u een waardevol diploma als u het examen met succes afrondt.