Project Professional in het Onderwijs

Organisatie
Share |

Organisatie
Pro Education
Plaats
Amsterdam
Beschrijving
Zoekt u een erkende deeltijd opleiding op HBO+ niveau? Kies dan voor Pro Education, het opleidingsinstituut voor werkende mensen dat is voortgekomen uit de Hogeschool van Amsterdam en nu actief is in Amsterdam én Eindhoven. Met ruim 150 opleidingen zit er altijd wel een praktijkgerichte opleiding voor u bij. Meer dan 12.000 hoger opgeleiden kozen al voor een vervolgstudie bij Pro Education.

Opleiding

Opleiding
Project Professional in het Onderwijs
Omschrijving
Als projectleider in het onderwijs is het van belang dat u niet alleen een projectstructuur kunt opzetten maar ook de wereld om u heen weet te enthousiasmeren voor het project, beslissingen weet te bewerkstelligen en aansprekende resultaten weet te boeken binnen afgesproken tijd en budget.

Het aanspreken van energie en creativiteit bij alle betrokkenen en een op commitment en inspiratie gerichte aanpak van projecten om tot samenwerking en breed gedragen resultaten te komen, is in het onderwijs van groot belang. De focus van de leergang is daarom sterk gericht op project cultuur en flow: ”beter werken met meer plezier”.

Na afloop van de leergang bent u zowel in staat om projecten op te zetten als om effectief leiding te geven aan projecten in het onderwijs. Bovendien heeft u inzicht gekregen in gangbare theorieën en modellen over project management en heeft u essentiële vaardigheden ontwikkeld voor het doen slagen van uw projecten.

Met de (internationaal) erkende certificaten van de Leergang PPO kunt u aantonen dat u beschikt over kennis van projectmanagement methodieken en dat u in staat bent zelfstandig een project tot een goed einde te brengen.