Post Bachelor Strategisch Opleiden

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Post Bachelor Strategisch Opleiden
Omschrijving
In dit Post Bachelorprogramma leert u de ontwikkeling van uw organisatie altijd vanuit de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en betere prestaties van medewerkers te bezien. Opleiden en trainen is hierbij een belangrijk middel om veranderingen
binnen de organisatie optimaal te ondersteunen. Daarnaast ontwikkelt u actuele didactische en methodische inzichten.


Doelgroep

U bent bijvoorbeeld opleider, opleidingsfunctionaris, trainer, opleidingsadviseur of consultant. U heeft (in)direct te maken met opleiding en ontwikkeling van personeel in uw organisatie.

Vooropleiding

U beschikt over HBO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Doel en opzet

U ontwikkelt kennis en toepassingsmogelijkheden op het gebied van strategisch opleiden. Daarbij krijgt u inzicht in actuele ontwikkelingen op het gebied van opleiden. U leert over organisatieverandering, technologische onderwijsontwikkelingen en leren op de
werkplek. Theorie en praktijk worden gedurende de opleiding gecombineerd. Op die manier kunt u het geleerde toepassen in uw werkomgeving. U werkt aan de doelstellingen en opleidingsstrategie van uw organisatie.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 6-8 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.