Post Bachelor Hoogbegaafdheid

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Post Bachelor Hoogbegaafdheid
Omschrijving
Tijdens deze Post Bachelor ontwikkelt u vaardigheden om hoogbegaafde kinderen de passende begeleiding en uitdagingen te bieden. U biedt hun professionele steun en gaat samen met het kind aan de slag met de problemen die bij hoogbegaafde kinderen
voorkomen. De praktijkgerichte aanpak van Hogeschool NCOI maakt u direct succesvoller in uw aanpak bij hoogbegaafde kinderen. Met deze handvatten kunt u het hoogbegaafde kind uitstekend begeleiden en helpen met zijn problemen.


Doelgroep

U wilt leren hoe u de methoden en technieken voor het begeleiden van hoogbegaafde kinderen kunt toepassen in de praktijk.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Er wordt echter wel uitgegaan van een vooropleiding op minimaal HBO-niveau.

Doel en opzet

U ontwikkelt tijdens deze opleiding de essentiƫle vaardigheden die voor het omgaan met hoogbegaafde kinderen van belang zijn. De opleiding wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten die zelf in de praktijk actief zijn. U werkt tijdens de bijeenkomsten
aan cases en groepsopdrachten. Waar mogelijk, koppelt u de opdrachten en cases direct aan uw eigen werkomgeving.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 6-8 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.