Opleidingskunde

Hulp nodig bij je studiekeuze? Bezoek dan een Open Dag of Open Avond bij de HAN! www.han.nl/opendag

HAN Arnhem: 19 april (deeltijd), 1 juni (voltijd), 23 juni (deeltijd afsprakenavond) en 23 augustus (deeltijd afsprakenavond) 
HAN Nijmegen: 20 april (deeltijd), 8 juni (voltijd), 23 juni (deeltijd afsprakenavond) en 23 augustus (deeltijd afsprakenavond) 

Met deze opleiding kun je aanspraak maken op de lerarenbeurs.

Organisatie
Share |

Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Plaats
Nijmegen
Beschrijving
Ruimte voor kwaliteit: dat is de kracht van de HAN. Met 65 bacheloropleidingen en 21 masteropleidingen krijgen studenten,  volop de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te groeien. De HAN geeft je de ruimte, maak er gebruik van!

Breed aanbod
De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen.
  • 31.817 HAN-studenten
  • 65 bacheloropleidingen
  • 12 masteropleidingen
  • Studenttevredenheid 7,3
Bron: HAN Jaarverslag 2014

De kwaliteit van het onderwijs bij de HAN blijft stijgen: bij de accreditaties zijn er steeds meer opleidingen die een ‘goed’ scoren op één of meer standaarden. Daarnaast is er een goede studenttevredenheid (een stabiele 7,3), waarmee de HAN in Elsevier opnieuw als de beste grote hogeschool uit de bus kwam!
 

Opleiding

Opleiding
Opleidingskunde
Omschrijving

Wil jij jouw sociale vaardigheden en zakelijk inzicht combineren? Wil je mensen iets leren, maar niet voor de klas? Dan is de studie opleidingskunde dé opleiding voor jou! De studie Opleidingskunde is uniek in Nederland. De HAN is de namelijk de enige hbo-instelling in Nederland die de opleiding aanbiedt.

Bij Opleidingskunde leer je opleidingsadvies formuleren en trainingen en persoonlijke ontwikkelplannen opstellen voor de medewerkers, zodat zij zich steeds blijven ontwikkelen en hun kwaliteiten optimaal benutten. Ook word je geleerd op welke manier je organisaties kan adviseren op het gebied van bedrijfsopleidingen en op welke manier je passende opleidingen in kan kopen. Op Opleidingskunde van de HAN helpen we je de HRD professional te worden die jij wilt zijn. Deskundige docenten geven je inzicht in theorie. Die pas je meteen toe in de praktijk op je stagebedrijf. Natuurlijk onder begeleiding van je mentor en stagebegeleider. We stellen behoorlijk wat eisen aan je, maar laten je ook vrij om jouw leerweg te volgen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingskunde wordt bij de HAN in Voltijd en Deeltijd aangeboden.