NLP Practitioner Opleiding

Bureau Land & Partners organiseert regelmatig open informatiedagen en bijeenkomsten. Kijkt u op onze website voor de specifieke data.

Organisatie
Share |

Organisatie
Bureau land
Plaats
Ansen
Beschrijving
Bureau Land & Partners is het opleidingsinstituut waar psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze opleidingen, leergangen en workshops en ook in onze coachingsactiviteiten. In de visie van Bureau Land & Partners staan reflectie, diepgang en ontwikkeling centraal. Onze missie is mensen zich bewust te laten worden van de drijfveren, patronen en resultaten in hun leven. Met de verworven kennis, vaardigheden en inzichten kunnen ze vervolgens kiezen voor doelgerichte verandering. Hiertoe bieden wij, in een stimulerende en veilige omgeving, de best mogelijke gereedschappen. Bureau Land & Partners is opgericht in 1993 door drs J.A. Land, psycholoog. Ons opleidingsprogramma bestaat uit: Leergangen, Trainingen, Opleidingen, Master Classes en workshops oa op het gebied van Coachen, NLP en Systemisch Werk (opstellingen). Al onze opleidingen en activiteiten zijn gericht op het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Opleiding

Opleiding
NLP Practitioner Opleiding
Omschrijving
  • Wil je je persoonlijk ontwikkelen? 
  • Meer sturing krijgen op je eigen leven? 
  • Wil je meer inzicht in jezelf en anderen?
  • Meer zicht krijgen op je eigen unieke kwaliteiten en deze ten volste ontplooien? 

Dan is de NLP Practitioner opleiding (gecertificeerd door de American Board of NLP) zeer interessant voor jou.

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve, boeiende en transformationele opleiding, waarin je kennismaakt met krachtige NLP technieken. Je doorloopt alle fasen van het leerproces: onbewust onbekwaam, bewust onbekwaam, bewust bekwaam en onbewust bekwaam. Het bewust bekwamen in kennis en technieken is een belangrijke fase waar veel aandacht aan gegeven wordt in de opleiding. Hierin leer je ook het praktisch hanteren van de NLP technieken die worden aangeboden.

Centraal in NLP staan:

- Doelgerichte Communicatie;
- Ongelimiteerde mogelijkheden;
- Verandering van gedrag, emoties en overtuigingen;
- Optimaal leren gebruiken van aanwezige capaciteiten;
- Plezier in het leren van nieuwe mogelijkheden.

In een veilige en stimulerende omgeving wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling. Bij positieve afronding van de opleiding ontvang je het NLP Practitioner certificaat. Na de opleiding ben je n het bezit van NLP gereedschap dat je direct kunt gebruiken, op het werk en privé.

De opleiding wordt als een bijzondere ervaring beschouwd door deelnemers. In het najaar gaat de NLP Practitioner Opleiding weer van start op 24 september a.s. in Ansen. De opleiding bestaat uit 5 modules van 3 dagen.

Kijk voor alle data op onze website. Meer weten? Vraag een brochure aan via onze website of telefonisch: 050-5798333.