MBO Professionele Sportbegeleiding

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
MBO Professionele Sportbegeleiding
Omschrijving
U leert tijdens de opleiding MBO Professionele Sportbegeleiding verschillende aspecten van sportbegeleiding en -coaching. Ook is er aandacht voor de medische aspecten van sport en bewegen. U kunt met het behaalde diploma mogelijk versneld doorstuderen
naar de erkende opleiding MBO Sport- en Bewegingsleider niveau 3 en verschillende sportopleidingen op MBO niveau 4.


Doelgroep

U wilt zich graag ontwikkelen tot professioneel sportbegeleider. U kunt dan bijvoorbeeld gaan werken bij een sportvereniging, fitnesscentrum of in een sport- en bewegingscentrum.

Doel en opzet

U volgt tijdens deze opleiding interessante bijeenkomsten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een moderne online leeromgeving. U ontwikkelt de kennis en vaardigheden die u nodig heeft als professioneel sportbegeleider.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

Voor deelname aan deze opleiding gelden geen vooropleidingseisen. Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.