MBO Pedagogiek

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
MBO Pedagogiek
Omschrijving
Als u interesse heeft in pedagogiek en in een kort programma juist die onderwerpen zoekt op MBO-niveau, dan kunt u bij NCOI uitstekend aan de slag. U leert veel over de ontwikkeling van kinderen en de problemen die daarbij kunnen voorkomen. Natuurlijk
ontwikkelt u ook de vaardigheden die nodig zijn om kinderen met problemen goed te kunnen helpen en begeleiden.


Doelgroep

U heeft in uw beroep te maken met psychologische problemen van kinderen en kinderen met leer- of opvoedingsproblemen. Daarom wilt u meer weten over ontwikkelingsachterstanden, en leer-, opvoedings- en gedragsproblemen. Ook wilt u leren hoe u deze kinderen goed
kunt begeleiden.

Vooropleiding

U hoeft geen bepaalde vooropleiding te hebben gevolgd.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding leert u alles over de ontwikkeling en psychologie van kinderen. Ook leert u wat voor problemen hierin kunnen bestaan en hoe u kinderen met die problemen het beste begeleidt. Natuurlijk ontwikkelt u hiervoor ook de nodige vaardigheden.
Uw docenten weten alles van uw werk af, omdat zij zelf al jaren ervaring hebben. Alles wat u leert, gebruikt u meteen in de praktijk met behulp van verschillende praktijkopdrachten.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.