MBO Pedagogiek en Ontwikkelingspsychologie

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
MBO Pedagogiek en Ontwikkelingspsychologie
Omschrijving
Bent u betrokken bij het leren en de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dan is het voor u belangrijk om meer te weten van pedagogiek en ontwikkelingspsychologie. Tijdens deze korte MBO-opleiding leert u alles over deze belangrijke onderwerpen.
Met de kennis en vaardigheden die u opdoet, bent u goed in staat om kinderen te begeleiden en te stimuleren bij hun ontwikkeling en problemen hierin.


Doelgroep

U verzorgt regelmatig leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Daarom wilt u graag meer weten over leren, leerproblemen, ontwikkeling en stimuleren van die ontwikkeling. U bent bijvoorbeeld actief in het onderwijs, de kinderopvang of de jeugdzorg. U wilt zich verdiepen
in deze onderwerpen in een kort programma op MBO-niveau.

Vooropleiding

U hoeft geen bepaalde vooropleiding te hebben gevolgd.

Doel en opzet

Tijdens deze korte opleiding combineert u werken en leren. U voert praktijkopdrachten uit, waarin u alles wat u leert, toepast. U leert alles wat u nodig heeft over ontwikkeling, leren, opvoeden en problemen in deze gebieden. U ontwikkelt vaardigheden waarmee
u goed in staat bent kinderen te begeleiden en stimuleren. Zo heeft u een uitstekende basis voor uw werkzaamheden. Uw docenten weten alles van uw werk af, omdat zij zelf al jaren ervaring hebben.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.