MBO Basisopleiding Onderwijsassistent

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
MBO Basisopleiding Onderwijsassistent
Omschrijving
Bent u geïnteresseerd in onderwijs en zou u daarin willen werken? Dan is deze opleiding een uitstekende keuze. U leert wat het inhoudt om onderwijsassistent te zijn. Zo leert u hoe u leerlingen kunt begeleiden en hoe u kunt ontdekken of er problemen
zijn bij hun ontwikkeling. U bent zo niet alleen voor de leraar of onderwijzer een waardevolle collega, ook voor de leerlingen bent u de persoon waar ze met hun problemen naartoe kunnen komen. Deze MBO Basisopleiding Onderwijsassistent biedt u de kans om onderwijsassistent
te worden. Na afronding van de opleiding kunt u het diploma namelijk inbrengen in de erkende MBO-opleiding Onderwijsassistent niveau 4 van het MBO College van NCOI.


Subsidie

Dit programma komt mogelijk in aanmerking voor subsidie door middel van het NCOI Flexibiliteitsprogramma. Kijk voor de voorwaarden opSubsidie en belastingvoordeel. U kunt ook met een NCOI-opleidingsadviseur bellen (telefoon 035- 6 400 411).

Doelgroep

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedere (toekomstige) onderwijsassistent.

Vooropleiding

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Doel en opzet

Deze zeer praktijkgerichte opleiding is ontwikkeld om werken en leren te combineren. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten, een zeer moderne online leeromgeving en uw eigen werkomgeving maakt deze opleiding uniek. U ontwikkelt de kennis en vaardigheden
die u nodig heeft als onderwijsassistent. Deze opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten, die uw dagelijkse beroepspraktijk uitstekend begrijpen. Naast de bijeenkomsten voert u verschillende praktijkopdrachten uit, waarin u alles wat u leert toepast.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per week.

Online leeromgeving

In deze opleiding krijgt u de beschikking over een speciaal voor deze opleiding ingerichte online leeromgeving, met aanvullende informatie, praktijkopdrachten en tips.