Masterprogramma HRD en Opleidingskunde

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Masterprogramma HRD en Opleidingskunde
Omschrijving
Bent u verantwoordelijk voor opleiding, training en ontwikkeling van uw personeel? Wilt u zich verdiepen en zich specialiseren in opleidingskundige oplossingen voor HRD? Dan is dit Masterprogramma een uitstekende keuze. Het ontwikkelen van mensen
in organisaties is een boeiend vakgebied. U ontwikkelt met dit Masterprogramma uitgebreide kennis op het brede gebied van human resource development en opleidingskunde. U rondt het programma af met een diploma van NCOI University of Applied Sciences. Dit gewaardeerde
diploma kunt u later mogelijk als vrijstelling inbrengen in de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) of de Master Human Resources Management (MHRM) van NCOI University of Applied Sciences.


Doelgroep

U bent bijvoorbeeld HR-manager, MD-manager, opleidingsfunctionaris, trainer of coach. U wilt uw kennis op het gebied van HRD en opleidingskunde ontwikkelen op Masterniveau.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Doel en opzet

Dit boeiende en interessante Masterprogramma gaat meteen naar de kern van human resource development. De opleiding is opgebouwd uit 2 Masterclasses, die u beide afrondt met een eindopdracht. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclasses ook deel van uitmaken. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling.
Zie NCOI University voor de voorwaarden.