Masterprogramma Onderwijs, Organisatie en Cultuur

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Masterprogramma Onderwijs, Organisatie en Cultuur
Omschrijving
Zowel leerlingen als leerkrachten gedijen het best als ze kunnen terugvallen op een gedegen organisatie en een stimulerende cultuur. Wilt u daar een cruciale rol in spelen? Dan is het Masterprogramma Onderwijs, Organisatie en Cultuur zeer aan te
bevelen om uw kennis en vaardigheden flink uit te breiden. U ontwikkelt zich tot een deskundige onderwijsprofessional die in staat is om binnen uw eigen werkomgeving een uitstekende organisatie neer te zetten en een passende cultuur op te bouwen. Daarnaast
brengt u uw leiderschapscapaciteiten naar een hoger niveau. Met het diploma 'Masterprogramma Onderwijs, Organisatie en Cultuur' van NCOI University of Applied Sciences op zak geeft u een stevige impuls aan uw loopbaan.


Doelgroep

U bent een ambitieuze onderwijsprofessional en u wilt zich diepgaand ontwikkelen op het gebied van organisatie en cultuur.

Vooropleiding

U beschikt over HBO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Doel en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses. U gaat aan de slag met onderwerpen als onderwijsmanagement, sturing geven aan veranderingen, cultuurmodellen, cultuurbeïnvloeding, overtuigend motiveren, omgaan met weerstand en effectief delegeren. De opleiding
gaat uit van de praktijk en u wordt begeleid door topdocenten uit het onderwijsmanagement. Dat zult u als heel inspirerend ervaren.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt uitgaan van een studiebelasting van ongeveer 10-12 uur per week. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclasses ook deel van uitmaken. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling.
zie Hogeschool NCOI voor de voorwaarden.