Masterclass Verandermanagement

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Masterclass Verandermanagement
Omschrijving
Deze Masterclass is een van de meest succesvolle programma's op het gebied van verandermanagement in Nederland. Alle belangrijke aspecten op het gebied van verandermanagement komen in deze uitdagende opleiding aan de orde. Zo gaat u in op de veranderingscontext,
de dynamiek tijdens het proces en slaagfactoren. De kracht van deze Masterclass Verandermanagement bestaat uit de effectieve vertaling van concepten en theorie naar uw eigen praktijk. Uw diploma kunt u mogelijk inbrengen in een vervolg naar veel geaccrediteerde
Masteropleidingen van NCOI University of Applied Sciences.


Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau inzicht willen ontwikkelen in verandermanagement. De combinatie van het hoge niveau en de praktische, toepasbare benadering maakt deze Masterclass zo uniek.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Doel en opzet

De Masterclass start vanuit uw eigen praktijk. U maakt aan de hand van praktijkopdrachten een veranderplan voor uw organisatie(-onderdeel). Het is boeiend om met medestudenten in discussie te gaan over strategische heroriƫntaties en ervaringen in verandertrajecten.
De Masterclass wordt verzorgd door ervaren professionals, die zelf ruime ervaring hebben met veranderen. De theorie wordt voortdurend gekoppeld aan de dagelijkse praktijk. Bijzonder leerzaam en direct toepasbaar. In de opleiding maakt u gebruik van de meest
actuele literatuur en heeft u toegang tot een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Voorbereiding en studiebelasting

Uw studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclass ook deel van uitmaakt. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling.
Kijk op NCOI University voor de voorwaarden.