Masterclass Onderwijsvernieuwing- en innovatie

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Masterclass Onderwijsvernieuwing- en innovatie
Omschrijving
Het onderwijsveld maakt een enorme ontwikkeling door. Vernieuwingen volgen elkaar in rap tempo op. Wat zijn de precieze kenmerken van deze vernieuwingen en hoe geeft u daar in uw eigen onderwijsorganisatie de gepaste vorm aan? Hoe integreert en
implementeert u de onderwijsontwikkelingen het meest succesvol in uw manier van onderwijs verzorgen en in uw organisatie? Met deze vraagstellingen en ­thema’s gaat u aan de slag in dit actuele en ­complete programma. U rondt de Masterclass af met een diploma,
dat u mogelijk als vrijstelling kunt inbrengen in een volledige Master Onderwijskunde van NCOI.


Doelgroep

U bent hoger opgeleid en u wilt zich op Masterniveau verder ontwikkelen op het gebied van onderwijsvernieuwing. Voor zowel PO, VO, MBO als HO vindt u in deze Masterclass vele nuttige handvatten om onderwijsvernieuwing vorm te geven.

Doel en opzet

Tijdens deze Masterclass gaat u zeer praktijkgericht aan de slag met de stof. Onderwijsvernieuwing en -innovatie zijn hierbij de belangrijkste thema’s. Diverse praktijk­opdrachten koppelt u aan uw eigen werkomgeving en zo valt de bestudeerde theorie direct
toe te passen. U voert inspirerende en leerzame discussies met uw mede­studenten. De Masterclass wordt geleid door ervaren docenten, die zelf in de praktijk van onderwijs en opleiding actief zijn.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denk­niveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidings­tijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.