Masterclass Opleidingskunde

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Masterclass Opleidingskunde
Omschrijving
In deze Masterclass leert u een opleidingsvraag zorgvuldig te analyseren, hier gericht antwoord op te geven via uw opleidingsontwerp en het uiteindelijke effect te meten en te verankeren. Deze boeiende en uitermate nuttige tools zijn goed bruikbaar
voor iedereen die met het opleiden van mensen te maken heeft. U rondt deze unieke Masterclass af met een diploma, dat u mogelijk als vrijstelling kunt inbrengen in de volledige Master Onderwijskunde (MEd) van NCOI University of Applied Sciences.


Doelgroep

U bent hoger opgeleid en u wilt inzicht en vaardigheden in opleidingsontwerp en -ontwikkeling ontwikkelen. Ook is deze opleiding geschikt voor u als P&O'er, trainer, HR-specialist of opleidingsfunctionaris.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Doel en opzet

U ontwikkelt zich op het gebied van leerpsychologie, opleidingsontwerp en opleidingsevaluatie. De theoretische kennis koppelt u direct aan de juiste didactische bekwaamheden en ontwerpvaardigheden. U wisselt theorie en praktijk in een hoog tempo af. U krijgt
daarbij de nodige praktijkopdrachten mee, die u uitvoert binnen uw eigen organisatie. U wordt hierbij begeleid door ervaren onderwijskundigen, die ideale sparringpartners voor u zijn. In de opleiding maakt u gebruik van de meest actuele literatuur en heeft
u toegang tot een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.