Masterclass Onderwijsmanagement

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Masterclass Onderwijsmanagement
Omschrijving
In deze Masterclass gaat u aan de slag met diverse praktijkopdrachten, waarin u zich bezighoudt met de vertaling van strategisch en tactisch management naar de dagelijkse onderwijspraktijk. Daarbij passeren actuele ontwikkelingen in de immer veranderende
Nederlandse onderwijswereld de revue. Dit programma kan u mogelijk vrijstelling geven in de volledige Master Onderwijskunde (MEd) van NCOI University of Applied Sciences.


Doelgroep

U bent manager of beleidsmedewerker binnen het onderwijs en u wilt zich ontwikkelen op het gebied van onderwijsmanagement op Masterniveau.

Vooropleiding

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Doel en opzet

U gaat aan de slag om vanuit strategie en beleid tot heldere bedrijfskundige processen te komen. Belangrijk daarbij zijn bewegingen binnen het management die leiden tot veranderingen in de organisatie. U slaagt erin om met behulp van diverse moderne inzichten
in management een organisatie efficiƫnt in te richten of te herontwerpen. Daarbij komt de specifieke situatie van het managen van onderwijs ruimschoots aan bod. U wordt begeleid door enkele topdocenten uit de praktijk.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.