Master HRM

Hulp nodig bij je studiekeuze? Bezoek dan een Open Dag of Open Avond bij de HAN! www.han.nl/opendag

HAN Arnhem: 19 april (deeltijd), 1 juni (voltijd), 23 juni (deeltijd afsprakenavond) en 23 augustus (deeltijd afsprakenavond) 
HAN Nijmegen: 20 april (deeltijd), 8 juni (voltijd), 23 juni (deeltijd afsprakenavond) en 23 augustus (deeltijd afsprakenavond) 

Met deze opleiding kun je aanspraak maken op de lerarenbeurs.

Organisatie
Share |

Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Plaats
Nijmegen
Beschrijving
Ruimte voor kwaliteit: dat is de kracht van de HAN. Met 65 bacheloropleidingen en 21 masteropleidingen krijgen studenten,  volop de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te groeien. De HAN geeft je de ruimte, maak er gebruik van!

Breed aanbod
De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen.
  • 31.817 HAN-studenten
  • 65 bacheloropleidingen
  • 12 masteropleidingen
  • Studenttevredenheid 7,3
Bron: HAN Jaarverslag 2014

De kwaliteit van het onderwijs bij de HAN blijft stijgen: bij de accreditaties zijn er steeds meer opleidingen die een ‘goed’ scoren op één of meer standaarden. Daarnaast is er een goede studenttevredenheid (een stabiele 7,3), waarmee de HAN in Elsevier opnieuw als de beste grote hogeschool uit de bus kwam!
 

Opleiding

Opleiding
Master HRM
Omschrijving
Werkt u als strategisch HR/P&O-adviseur op hbo-niveau? Of bent u beleidsadviseur binnen twee van de drie domeinen arbeid, gezondheid en organisatie?Kom als HR-businesspartner aan tafel bij de top van uw organisatie. Upgrade uw HR-kennis naar senior-niveau. Start met de Master HRM bij de HAN en kies de modules die bij u passen, zoals de module Adviseur Werkvermogen, de modules Strategisch- en Bedrijfskundig
HRM of de module Organisatieontwikkeling. Met 2 van de 4 modules op zak kunt u door voor uw mastertitelVergroot uw kennis en expertise

In de Master Human Resources Management zet u human resources in volgens een geïntegreerde strategie van personeel- en organisatieontwikkeling. Actuele inzichten en onderzoeksresultaten op het gebied van human resources leert u om te zetten in adequaat personeelsbeleid
voor uw organisatie.Tweejarig Programma

Het programma van de Master HRM is verspreid over twee jaren.Jaar 1:

In het 1e jaar van de opleiding kiest u twee van de onderstaande mastermodules.

Deze modules zijn ook los te volgen:

  • Mastermodule Strategisch HRM

Hoe profileert u zich als een strategisch businesspartner die personeel- en organisatie ontwikkelingen integreert en zodoende bijdraagt aan een verbetering van het bedrijfsresultaat ?

  • Mastermodule Adviseur Werkvermogen

Hoe houdt u medewerkers gemotiveerd, beperkt u het ziekteverzuim en benut u innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid optimaal?

  • Mastermodule Bedrijfskundig HRM           

Wat zijn de bedrijfskundige aspecten van HR beleid zoals business modellen & strategieën, productiviteit & performance, financieel management, HR-analytics, projectmanagement en HR-marketing & communicatie?

  • Mastermodule Organisatieontwikkeling

Hoe kunt u veranderingen binnen uw organisatie begeleiden vanuit organisatieprocessen en -cultuur, individuele en collectieve leercompetenties, politieke verhoudingen, adviestheorie en de inzet van narratieve principes en methoden?Jaar 2:

In het 2e jaar leert u ontwikkelingen te plaatsen in een internationaal HRM perspectief. Tijdens deze fase maakt u een meerdaagse buitenlandse studiereis. In het 2e jaar staan ook onderzoek en de masterthesis centraal. Samen met uw opdrachtgever en coach bepaalt
u het onderwerp van uw onderzoek. U doet literatuur- en praktijkonderzoek, produceert een masterthesis én implementeert uw oplossingen in uw organisatie. Zodat ook uw organisatie profiteert van uw opleiding. Wilt u meer weten over de Master HRM of de HRM-modules?

Klik op de rode knop 'Meer informatie' bovenaan deze pagina of ga naar:

www.han.nl/master-human-resources-management .