Master Class Loopbaancoaching vr studiebegeleiders

Bureau Land & Partners organiseert regelmatig open informatiedagen en bijeenkomsten. Kijkt u op onze website voor de specifieke data.

Organisatie
Share |

Organisatie
Bureau land
Plaats
Ansen
Beschrijving
Bureau Land & Partners is het opleidingsinstituut waar psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze opleidingen, leergangen en workshops en ook in onze coachingsactiviteiten. In de visie van Bureau Land & Partners staan reflectie, diepgang en ontwikkeling centraal. Onze missie is mensen zich bewust te laten worden van de drijfveren, patronen en resultaten in hun leven. Met de verworven kennis, vaardigheden en inzichten kunnen ze vervolgens kiezen voor doelgerichte verandering. Hiertoe bieden wij, in een stimulerende en veilige omgeving, de best mogelijke gereedschappen. Bureau Land & Partners is opgericht in 1993 door drs J.A. Land, psycholoog. Ons opleidingsprogramma bestaat uit: Leergangen, Trainingen, Opleidingen, Master Classes en workshops oa op het gebied van Coachen, NLP en Systemisch Werk (opstellingen). Al onze opleidingen en activiteiten zijn gericht op het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Opleiding

Opleiding
Master Class Loopbaancoaching vr studiebegeleiders
Omschrijving

Master Class Loopbaancoaching, Narratieve methode

Master Class Loopbaancoaching met de rode draad, Narratieve methode
De narratieve methode kijkt naar het leven van een cliënt als naar een boek dat geschreven wordt. De narratieve methode maakt aan de hand van terugkerende thema’s zichtbaar hoe de cliënt werk gebruikt om verder te komen met zijn of haar eigen levensproject.

De cliënt leren ondersteunen om werk in zijn leven in te passen.
Deze methode wordt door Bureau Land & Partners aangeboden als Master Class voor Coaches. Het is een diepgaande professionaliseringsmodule voor alle Coaches en begeleiders. Zoekt u inspiratie voor uw eigen ontwikkeling of wilt u het gericht leren toepassen in coaching? U haalt het uit deze Master Class! U krijgt inzicht in hoe u een cliënt kunt ondersteunen om werk in zijn leven in te passen in plaats van zichzelf in een baan te wringen.

Rolmodels en life-events. Het fundament van Loopbaancoaching
U leert nieuwe theorie en oefeningen en maakt gebruikt van de kracht van rolmodellen in het leven van uw cliënt. U brengt de cliënt in contact met belangrijke life-events uit zijn jeugd en de 'titels' die de cliënt hieraan geeft. Uitgangspunt is, dat wie zijn leven op die manier construeert, het fundament legt voor antwoorden op huidige loopbaanvragen.

Voor uw professionele Ontwikkeling als Coach
Een kernachtige en krachtige training om samen met andere coaches te leren in een paar sessies fundamenteel aan de slag te gaan met loopbaanvragen van uw cliënt. Voor uw professionele ontwikkeling als coach.

Een aantal reacties van vorige deelnemers aan deze Master Class: - Een korte en krachtige werkvorm - Line Loopbaanbegeleider - Hanzehogeschool - De narratieve methode is een prachtig instrument. Dit instrument maakt je leven zichtbaar. Je levensloop krijgt een naam en je loopbaanvraag wordt beantwoord. Als Coach omarm ik deze methode -Giny Alberts - Coach - Een krachtig instrument, dat gebruik maakt van veel lagen. De cliënt vertelt zijn eigen verhaal en uitkomst / antwoord. Erik - Coach - De narritieve methode is voor mij als loopbaancoach een verrijking in de methodiek: diepgaand in zeer korte tijd met respect voor de coachee. Wilma Huiskamp - Loopbaancoach bij een opleidingsinstituut - Voor iedereen die met loopbaancoaching bezig is, is dit een prima aanvulling. Het geeft je een goed instrument om met loopbaanvragen aan de slag te gaan, geeft je inzicht. - Antje Wagenaar SMA bij een Regiopolitie.

De eerstvolgende Master Class vindt plaats van 16 november tot en met 18 november. (Zuid-Drenthe)