Lerarenopleiding Frans

Hulp nodig bij je studiekeuze? Bezoek dan een Open Dag www.han.nl/opendag of Open Avond bij de HAN! www.han.nl/openavond

Met deze opleiding kun je aanspraak maken op de lerarenbeurs.

Organisatie
Share |

Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Plaats
Nijmegen
Beschrijving
Welkom bij HAN University of Applied Sciences. Of je nu net begint aan je studiecarrière aan het hbo of een stap wilt maken in je werkende leven: hier vind je alles voor jouw 'next level'. Ontdek een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor jouw toekomst.

IN VOLTIJD STUDEREN_
Met meer dan 60 voltijd hbo-opleidingen zit je bij de HAN goed. Maar help: hoe kies je er 1? Welke past bij jou? Keuzestress! Keep calm en duik in deze pagina’s vol tips, interviews en praktische info. Over studiekeuze en aanmelden maar ook over alles wat er straks bij je studie komt kijken.  Ga nu naar de website! 

STUDEREN IN DEELTIJD OF DUAAL_
Overweeg je al een tijdje het over een andere boeg te gooien? Wil je met een korte cursus je klanten nog beter helpen? Doe het gewoon! Ga in deeltijd of duaal studeren aan de HAN. Maak kennis, meld je aan én ontdek hoe je je studie kunt financieren. Bekijk de website voor meer informatie

Opleiding

Opleiding
Lerarenopleiding Frans
Omschrijving
Vind je Frans een mooie taal en lijkt het je geweldig om een tijdje in een Franstalig land te studeren? Wil je daarnaast jouw kennis en liefde voor de taal en cultuur overdragen op jongeren? Dan is de Lerarenopleiding Frans dé opleiding voor jou!Veel mensen vinden Frans een mooie taal. Ze luisteren graag naar Franse chansons, lezen Asterix en Obelix in het Frans of kijken de Tour de France het liefst op een Franstalig TV-station. Maar Frans is ook een belangrijke taal. Niet alleen in Europa, ook daarbuiten.
Het is een van de werktalen binnen internationale organisaties als de Europese Unie en de Verenigde Naties.Op de Lerarenopleiding Frans van de HAN helpen we je de leraar te worden die jij wilt zijn. Deskundige docenten geven je inzicht in theorie. Die pas je meteen toe in de praktijk op je stageschool. Natuurlijk onder begeleiding van je mentor en stagebegeleider.
We stellen behoorlijk wat eisen aan je, maar laten je ook vrij om jouw leerweg te volgen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. De 2e-graads Lerarenopleiding Frans wordt bij de HAN in Voltijd en Deeltijd aangeboden.