Lerarenopleiding basisonderwijs (Pabo)

Hulp nodig bij je studiekeuze? Bezoek dan een Open Dag of Open Avond bij de HAN! www.han.nl/opendag

HAN Arnhem: 19 april (deeltijd), 1 juni (voltijd), 23 juni (deeltijd afsprakenavond) en 23 augustus (deeltijd afsprakenavond) 
HAN Nijmegen: 20 april (deeltijd), 8 juni (voltijd), 23 juni (deeltijd afsprakenavond) en 23 augustus (deeltijd afsprakenavond) 

Met deze opleiding kun je aanspraak maken op de lerarenbeurs.

Organisatie
Share |

Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Plaats
Arnhem en Nijmegen
Beschrijving
Ruimte voor kwaliteit: dat is de kracht van de HAN. Met 65 bacheloropleidingen en 21 masteropleidingen krijgen studenten,  volop de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te groeien. De HAN geeft je de ruimte, maak er gebruik van!

Breed aanbod
De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen.
  • 31.817 HAN-studenten
  • 65 bacheloropleidingen
  • 12 masteropleidingen
  • Studenttevredenheid 7,3
Bron: HAN Jaarverslag 2014

De kwaliteit van het onderwijs bij de HAN blijft stijgen: bij de accreditaties zijn er steeds meer opleidingen die een ‘goed’ scoren op één of meer standaarden. Daarnaast is er een goede studenttevredenheid (een stabiele 7,3), waarmee de HAN in Elsevier opnieuw als de beste grote hogeschool uit de bus kwam!
 

Opleiding

Opleiding
Lerarenopleiding basisonderwijs (Pabo)
Omschrijving

Vind je het leuk om kinderen kennis bij te brengen over hoe de wereld in elkaar steekt? Wil je betrokken zijn bij de algemene ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs? Dan is de Pabo dé opleiding voor jou!

De Pabo van de HAN helpt je de leraar te worden die jij wilt zijn. Deskundige docenten geven je inzicht in theorie. Die pas je meteen toe in de praktijk op je stageschool. Natuurlijk onder begeleiding van je mentor en stagebegeleider. We stellen behoorlijk wat eisen aan je, maar laten je ook vrij om jouw leerweg te volgen in je professionele én persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je je op de Pabo van de HAN specialiseren in o.a. Wetenschap & Techniek, Internationalisering, Onderwijskundig leiderschap of Bewegingsonderwijs. Dit maakt de opleiding zowel voor meiden als voor jongens interessant.

Wist je trouwens dat HAN Pabo in samenwerking met de Radboud Universiteit ook de Academische Pabo aanbiedt? Wanneer je het volledige traject succesvol hebt afgerond ben je in het bezit van drie diploma’s. Kijk voor meer informatie op onze website
.
De HAN biedt de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo) zowel in Votlijd als Deeltijd aan. Je kunt de opleiding volgen in Nijmegen of Arnhem.