Leergang Business Human Neuro Management® I

Bureau Land & Partners organiseert regelmatig open informatiedagen en bijeenkomsten. Kijkt u op onze website voor de specifieke data.

Organisatie
Share |

Organisatie
Bureau land
Plaats
Ansen
Beschrijving
Bureau Land & Partners is het opleidingsinstituut waar psychologie praktisch en toepasbaar wordt ingezet. Theorie is mooi, dat het werkt is beter. Deze toepasbare psychologie vindt u in al onze opleidingen, leergangen en workshops en ook in onze coachingsactiviteiten. In de visie van Bureau Land & Partners staan reflectie, diepgang en ontwikkeling centraal. Onze missie is mensen zich bewust te laten worden van de drijfveren, patronen en resultaten in hun leven. Met de verworven kennis, vaardigheden en inzichten kunnen ze vervolgens kiezen voor doelgerichte verandering. Hiertoe bieden wij, in een stimulerende en veilige omgeving, de best mogelijke gereedschappen. Bureau Land & Partners is opgericht in 1993 door drs J.A. Land, psycholoog. Ons opleidingsprogramma bestaat uit: Leergangen, Trainingen, Opleidingen, Master Classes en workshops oa op het gebied van Coachen, NLP en Systemisch Werk (opstellingen). Al onze opleidingen en activiteiten zijn gericht op het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Opleiding

Opleiding
Leergang Business Human Neuro Management® I
Omschrijving

De Leergang Business Human Neuro Management® I Voor Managers, Directeuren, Adviseurs, Teamleiders Het managen van teams en mensen en dan ook nog succesvol zijn!

  • Hoe zou het zijn als je er echt grip op krijgt?
  • Als je echt het team de kant op krijgt die je meteen al voor ogen had?
  • Geen omwegen in communicatie meer hoeft te bewandelen?
  • Geen lastige situaties meer hoeft te vermijden?
  • Er op af en meteen resultaat!

Vele managers en teamleiders hebben reeds de kracht van de kennis van breinprocessen voor hun stijl van managen en coachen ervaren. De nieuwe Leergang Business Human Neuro Management ®I gaat nog verder! Als je begrijpt als manager hoe hersenprocessen werken en dat deze de basis zijn van het gedrag en resultaten van medewerkers, dan kun je echt managen en Coachen.

In deze Leergang leer je hersenprocessen te managen. Na afloop van deze Leergang zul je doorzien en kunnen sturen op welke menselijke strategieën er (onbewust) meespelen in de werkhouding van medewerkers. Leer de oorsprong, de structuur van de breinprocessen kennen en u wordt een succesvolle manager! De cognitieve processen kennen en aansturen middel van theoretische kennis en praktische interventies. Simpel en effectief! Je zult een rijk palet aan interventies kunnen inzetten om je team en medewerkers, te binden en te boeien, te motiveren, oud ‘zeer’ te tackelen en te begeleiden bij veranderingen. Daarnaast word je erin getraind je eigen breinprocessen zo optimaal mogelijk in te zetten. Netwerk: in deze Leergang ontmoet je gelijkgestemden, een professionele ontwikkeling en uitwisseling en uitbreidend netwerk en grip op je medewerkers hun gedrag en houding.

Hoofdtrainer van deze Leergang is drs. Arbeid en Organisatie psycholoog JOke Land. Zegt jouw brein: doen? Vraag vandaag de brochure nog aan. Locatie: Het Buiten Land, Kerkdijk 18 te Ansen.

Start: 25 september a.s.