Kort HBO-programma Coaching en counselling

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Kort HBO-programma Coaching en counselling
Omschrijving

Help je cliënten nog beter: volg het Kort HBO-programma Coaching en counselling!
Coaching en counselling zijn werkvelden die heel dicht bij elkaar liggen. Bij counselling diep je problemen die spelen veel dieper uit en help je de cliënt bij de verwerking en het loslaten ervan. Bij coaching ga je veel sneller over tot het stellen van doelen en coach je iemand om die daadwerkelijk te behalen. Om een blijvende verandering bij de cliënt te bereiken, is het nodig het gehele probleem op te lossen. Jouw doelstelling is om de cliënt zodanig te helpen de kracht als mens te hervinden zodat diegene het probleem zelf kan oplossen. Daarnaast motiveer je je cliënt om de gestelde doelen te bereiken. Wil je hier meer over leren? Schrijf je direct in!

Hogeschool NTI als beste beoordeeld door Onderwijsinspectie
Hogeschool NTI heeft van de Onderwijs-inspectie een goed rapport gekregen in het kader van een recent onderzoek naar Hbo-deeltijdopleidingen. In dit rapport zijn de procedures rond voorlichting, toelating en vrijstellingen onderzocht, evenals de studielast en examinering. Hogeschool NTI is de enige deeltijdopleider die geen enkele onvoldoende heeft gekregen, in tegenstelling tot andere grote opleiders.