Kort HBO-prog. Arbeids- en organisatiepsychologie

Organisatie
Share |

Organisatie
NTI
Plaats
Landelijk
Beschrijving

NTI – Het nieuwe studeren begint hier
Ben je toe aan een carrièreswitch, verdieping van je werk of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van je doel!
Bij het NTI is er keuze uit ruim 850 opleidingen onderverdeeld in:
·         Master
·         HBO-opleidingen
·         MBO-opleidingen
·         Cursussen

Het nieuwe studeren
Het nieuwe studeren is de ideale combinatie tussen een online zelfstudie en klassikale bijeenkomsten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met je studie, op een locatie die jou het beste uitkomt. Tijdens jouw studie maak je gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Op ieder moment starten / Studeren wanneer het jou uitkomt
Dankzij het nieuwe studeren kun je op elk moment van het jaar starten met een opleiding van het NTI. Het actuele lesmateriaal in combinatie met het online studiemateriaal, het heldere studieprogramma, de persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks tienduizenden mensen bij het NTI studeren.

Voordelig studeren
Het lesgeld van het NTI is niet alleen lager dan dat van reguliere onderwijsinstellingen, het lesgeld van het NTI is ook voordeliger dan dat van andere afstandsopleiders. Het complete lespakket en eventuele praktijkdagen of workshops zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw studie.

Opleiding

Opleiding
Kort HBO-prog. Arbeids- en organisatiepsychologie
Omschrijving

Benut personeel beter met het korte HBO-programma Arbeids- en organisatiepsychologie!
Het verbeteren van de slagkracht van organisaties begint bij het personeel. Elke medewerker heeft zijn eigen kracht en ervaring. Door medewerkers op de juiste plaats in de organisatie neer te zetten worden de persoonlijke capaciteiten optimaal benut. Het korte HBO-programma Arbeids- en organisatiepsychologie is een onderdeel van de volledige HBO-opleiding Toegepaste Psychologie. Het betreft een kort en praktijkgericht HBO-programma met de mogelijkheid om door te stromen naar de volledige HBO-bacheloropleiding. Als je je kennis wilt uitbreiden, is dit een ideale opleiding. Het kan ook zijn dat je juist voor deze opleiding kiest omdat je al werkervaring in dit vakgebied hebt opgedaan. Iets voor jou? Schrijf je direct in!

Inhoud van het korte HBO-programma Arbeids- en organisatiepsychologie
Het kort HBO-programma Arbeid- en Organisatiepsychologie richt zich op de psychologische processen die verband houden met arbeid en welbevinden op zowel individueel als organisatorisch niveau. Daarbij wordt aandacht besteedt aan het gezond houden van de werknemer en de organisatie waarin deze zich bevindt.  Het kort HBO-programma Arbeid- en Organisatiepsychologie bestaat uit zes modules: Arbeid en Gezondheid, Conflicthantering, Verandermanagement, Loopbaanbegeleiding, Praktijktraining Loopbaangesprekken en de Beroepsopdracht Arbeid- en Organisatiepsychologie.